توجه به مسائل زیستمحیطی در صنعت گردشگری پاک میتواند اهمیتی بیش از مسائل اقتصادی داشته باشد
شفا آنلاین>اجتماعی>نخستین رستوران هوایی کشور با حضور معاون سرمایهگذاری سازمان
میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری و ناظر عالی ستاد مرکزی هماهنگی
خدماتسفر کشور در دهکده شاندیز بهبهرهبرداری رسید.
بهگزارش شفا آنلاین، سعید شیرکوند معاون سرمایهگذاری
و برنامهریزی سازمان میراثفرهنگی، در مراسم افتتاحیه این رستوران شامگاه
10 فروردین ماه، گفت: توجه به مسائل زیستمحیطی در صنعت گردشگری پاک
میتواند اهمیتی بیش از مسائل اقتصادی داشته باشد و شهرستان بینالود از این حیث بهعنوان یکی از شهرستانهای موفق در عرصه گردشگری
محسوب میشود.
او با اشاره به نامگذاری امسال ازسوی رهبر معظم انقلاب بهعنوان سال
«اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال»، افزود: باید برای تقویت صنعت گردشگری
تلاش شود، زیرا مزایا و کاراییهای متنوع و متعددی در این صنعت وجود دارد؛
البته اقتصاد این صنعت تکیه به توانمندی جوانان در زمینههای علمی و
تکنولوژیک و استفاده از ظرفیتهای علمی دیگر کشورها دارد.
معاون سرمایهگذاری(investment) و برنامهریزی سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و
گردشگری گفت: صنعت بهمعنی مجموعهای از فعالیتهای مرتبط با هم است که همه
سازوکارها از تولید تا مصرف را در خود دارد و باید آنقدر ظرفیت داشته
باشد که بتواند سودآور باشد و بهمنظور ایجاد اشتغال نقش ایفا کند که در
این میان، صنعت گردشگری بهمعنای واقعی باید برای تولید، اشتغال و
درآمدزایی گام بردارد.
شیرکوند با بیان اینکه صرفاً با سفر رفتن اشتغال شکل نمیگیرد، افزود: ما
باید فرهنگسازی کنیم و مردم از ظرفیتهای گردشگری در سفرهای خود استفاده
کنند.
حسین زارع صفت مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری(Tourism) خراسان رضوی
نیز با اشاره به فعالیتهای گردشگری این استان و بویژه منطقه نمونه گردشگری
شاندیز گفت: تاکنون در حوزه گردشگری استان، 520 اشتغال ایجاد شده است.
سعید صفری مجری طرح رستوران هوایی نیز با بیان توضیحاتی درباره این پروژه
اظهار کرد: این رستوران با 6/5 تن وزن طراحی شده و تا ارتفاع 40 متر بالا
میرود و در یک نوبت، یک ساعته امکان پذیرایی از 28 نفر با 10 خدمه را
دارد.
هزینه ساخت این رستوران هوایی، 20 میلیارد ریال بود که صددرصد به دست متخصصان داخلی طراحی و اجرا شده است.