توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت
شفا آنلاین>تغذیه>لیمو
عمانی در واقع به عنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها
افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما
این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به
خود جذب میکند.به گزارش شفا آنلاین،حمزه
سام دلیری متخصص طب سنتی(Traditional medicine) با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو
عمانی در واقع به عنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها
افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این
ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود
جذب میکند.وی
افزود: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب میکند چربها و اسیدهای چرب
هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی
غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروههایی
که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو
عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد. این
متخصص طب سنتی درباره نحوه استفاده از این طعمدهنده یادآور شد: توصیه
میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار
اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر
استفاده نشود، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.