مصرف بي رويه تخمه باعث ترشح مکرر اسيد معده مي شود، افزود: خوردن بيش از حد آجيل شور باعث افزايش فشار خون مي شود.
شفا آنلاین:یک کارشناس بهداشت مواد غذايي هشدار داد که خوردن بيش از حد آجيل شور باعث افزايش فشار خون مي شود.
به گزارش
شفا آنلاین: حسين
عبدالعزيزي گفت: شهروندان در ايام عيد نوروز از خوردن بيش از شيرينجات و
همچنين آجيل <Nuts>خودداري کنند. وي با بيان اينکه مصرف بي رويه تخمه باعث ترشح
مکرر اسيد معده مي شود، افزود: خوردن بيش از حد آجيل شور باعث افزايش فشار
خون مي شود.
عبدالعزيزي
ادامه داد: با فرارسيدن ايام نوروز، پرخوري و دريافت غذاهاي پر انرژي در
افراد به ويژه در جوانان و کودکان افزايش مييابد.
وي
با بيان اينکه مصرف ۱۵ تا ۲۰ عدد تخمه در روز کافي است، اظهار کرد: اغلب
افراد در روزهاي عيد در حال صحبت کردن و تماشاي تلويزيون مشغول خوردن تخمه
هستند و فراموش ميکنند چه ميزان تخمه خورده اند، در حاليکه مصرف بيش از
حد تخمه باعث ترشح مکرر اسيد معده شده و فرد را دچار ورم معده ميکند.
عبدالعزيزي
تاکيد کرد: در برخي از انواع آجيلها نمک و مواد لايه رويي قابل ديدن است
که توصيه ميکنيم از سطح مواد برداشته شود چرا که استفاده بيش از حد نمک
افزايش فشار خون و عوارض ديگري ايجاد ميکند.
به
گزارش مهر،وي توصيه کرد: افراد سعي کنند در مهمانيها از يک يا دو واحد
ميوه استفاده کرده و غذاهاي پر چرب را از برنامه غذايي خود حذف کنند.