کد خبر: ۱۴۶۱۹۲
تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۶ - 2017March 21
تا دلتان بخواهد در این سرزمین کوفته‌ها ی مختلفی وجود دارد. یکی از یکی هم خوشمزه‌تر. کوفته انار اصفهان یکی از غذاهای ویژه و خوشمزه و سنتی است که در روزهای نوروز بیشتر طبخ می‌شود.
 به گزارش شفا آنلاین: تا دلتان بخواهد در این سرزمین کوفته‌ها ی مختلفی وجود دارد. یکی از یکی هم خوشمزه‌تر. کوفته انار اصفهان یکی از غذاهای ویژه و خوشمزه و سنتی است که در روزهای نوروز بیشتر طبخ می‌شود.



مواد لازم برای 6-4 نفر

  • 300 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 عدد پیاز
  • 2 ق س آرد نخودچی
  • 2 ق س رب انار
  • 1 پیمانه دانه انار
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
  • 1 ق چ زیره ساییده شده

طرز تهیه:

1. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده شده خوب ورز دهید.

2. حالا آرد نخودچی، زیره، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

3.  گوشت را برای یک ساعت بگذارید بماند.

4.  حالا از گوشت‌ اندازه یک گردو بردارید و سرخ کنید.

5.  رب انار را با دو لیوان آب درون قابلمه‌ای بریزید تا جوش بیاید.

6.   حالا کوفته‌های سرخ شده را به موادتان اضافه کنید.

7.  10 دقیقه آخر انارها را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشد.

نکته

بعضی از اصفهانی‌ها شنبلیله خشک شده به جای زیره می‌ریزند. اگر زیره دوست ندارید از شوید یا شنبلیله خشک استفاده کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: