به گزارش شفا آنلاین، شرکت ممفیس میت، به تازگی ناگت گوشت مرغ و اردکی را به بازار عرضه کرده که در آزمایشگاه ساخته شده اند.
البته این نخستین مرتبه نیست که گوشت آزمایشگاهی(Meat Laboratory) ساخته می شود. در سال ۲۰۱۳ میلادی گوشت گوساله آزمایشگاهی نیز به طور عمومی در بازار آمریکا عرضه شد. اما هر چند این یک دستاورد علمی گرانبها بود اما هزینه تولید آن بسیار زیاد بود. درهمین راستا شرکت های مختلف مشغول آزمایش های بیشتری روی شکل و طعم گوشت های آزمایشگاهی هستند تا کیفیت آن را بهبود بخشند.