در این گزارش با برخی از خواص پیازها آشنا میشوید:
پیاز زرد
این
نوع پیاز بیشتر در آشپزی بکار گرفته میشود و مزهای شیرین دارد و طعم غذا
را خوب میکند، این پیاز به دلیل گوگرد بالا و طعم خوب آن طرفداران بیشتری
دارد و افراد در کنار غذای خود میتوانند آن را به صورت خام مصرف کنند و
اابته این پیاز یک تندی قابل توجه دارد.
پیاز سفید
این
نوع پیاز از تندی خفیفتری نسبت به پیاز زرد برخوردار است و بیشتر برای
چرخ کردن و به عنوان یک ماده مکمل غذایی(Nutritional supplements) در سالاد استفاده میشودف این پیاز
بیشتر در غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار میگیرد.
پیاز قرمز
این
پیاز در غذاهای غیرپختنی بکار میرود و آن را میتوان در بین غذا و سالاد
پیدا کرد و تندی و طعم آن به اندازه سایر انواع پیازها نیست.
گفتنی است، در انتخاب پیاز باید جنبههای مختلف آن و نوع پخت و پز در نظر گرفته شود.
لازم
به ذکر است که پیاز را باید در یک محیط خنک نگهداری کرد و از قرار دادن آن
در یخچال خودداری شود، زیرا بوی پیاز در محیط سربسته یخچال پخش میشود.