کد خبر: ۱۴۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴:۰۰ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 18
لازم به ذکر است که پیاز را باید در یک محیط خنک نگهداری کرد و از قرار دادن آن در یخچال خودداری شود، زیرا بوی پیاز در محیط سربسته یخچال پخش می‌شود.
شفا آنلاین>تغذیه>موارد استفاده پیاز‌های رنگی متفاوت است و یکم آشپز هر نوع پیاز را در پخت غذای خود استفاده نمی‌کند.

به گزارش شفا آنلاین،در دنیا سه نوع پیاز(onion) سفید، قرمز و زرد شناخته شده است که هر کدام از آن‌ها دارای خواص گوناگون بوده و در صنعت آشپزی هر کدام کاربرد جداگانه‌ای در طبخ غذاهای دارند.
 
در این گزارش با برخی از خواص پیازها آشنا می‌شوید:
 
پیاز زرد
این نوع پیاز بیشتر در آشپزی بکار گرفته می‌شود و مزه‌ای شیرین دارد و طعم غذا را خوب می‌کند، این پیاز به دلیل گوگرد بالا و طعم خوب آن طرفداران بیشتری دارد و افراد در کنار غذای خود می‌توانند آن را به صورت خام مصرف کنند و اابته این پیاز یک تندی قابل توجه دارد.
 
پیاز سفید
این نوع پیاز از تندی خفیف‌تری نسبت به پیاز زرد برخوردار است و بیشتر برای چرخ کردن و به عنوان یک ماده مکمل غذایی(Nutritional supplements) در سالاد استفاده می‌شودف این پیاز بیشتر در غذاهای مکزیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 
پیاز قرمز
این پیاز در غذاهای غیرپختنی بکار می‌رود و آن را می‌توان در بین غذا و سالاد پیدا کرد و تندی و طعم آن به اندازه سایر انواع پیاز‌ها نیست.
 
گفتنی است، در انتخاب پیاز باید جنبه‌های مختلف آن و نوع پخت و پز در نظر گرفته شود.
 
لازم به ذکر است که پیاز را باید در یک محیط خنک نگهداری کرد و از قرار دادن آن در یخچال خودداری شود، زیرا بوی پیاز در محیط سربسته یخچال پخش می‌شود.
برچسب ها: پیاز ، مکمل غذایی ، سالاد
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: