کد خبر: ۱۴۵۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 14
اعتدال در مصرف هر ماده غذایی مفید ضرری برای بدن ندارد و مصرف بی رویه هر ماده غذایی باعث آسیب به بدن می‌شود.

شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص طب سنتی در خصوص مصرف چای گفت: افراط در مصرف چای به دلیل اینکه حاوی آنتی اکسیدان است می‌تواند باعث عادت کردن بدن به این ماده و تعدیل منفی شود لذا توصیه می‌شود در مصرف چای اعتدال رعایت شود.

به گزارش شفا آنلاین،حسین رضایی زاده متخصص طب سنتی(Traditional medicine) گفت: اعتدال در مصرف هر ماده غذایی مفید ضرری برای بدن ندارد و مصرف بی رویه هر ماده غذایی باعث آسیب به بدن می‌شود.

وی در خصوص مصرف چای گفت: مصرف چای از نظر طب سنتی هیچ مشکلی ندارد بلکه افراط در مصرف چای به دلیل اینکه حاوی آنتی اکسیدان(Antioxidants) است می‌تواند باعث عادت کردن بدن به این ماده و تعدیل منفی شود لذا توصیه می‌شود در مصرف چای اعتدال رعایت شود.

این متخصص طب سنتی افزود: عمدتا چای موجود در بازار یا رنگ طبیعی ندارد یا حاوی اسانس های غیر طبیعی است، و همین موضوع باعث از بین رفتن خواص چای می‌شود، از نشانه های طبیعی بودن چای می‌توان به دیر دم بودن و کم بودن رنگ و بوی آن اشاره کرد.

وی در خصوص خواص چای سبز توضیح داد: چای سبز(Green tea) دارای خاصیت چربی سوزی، رفع کننده خستگی و حاوی آنتی اکسیدان است، چای سبز نسبت به چای قرمز موجود در سطح بازار از افزودنی‌های کمتری برخوردار است، و توصیه می‌شود در مصرف چای سبز نیز اعتدال رعایت شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: