کد خبر: ۱۴۵۵۲۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 14
سخنگوی کمیسیون بهداشت اعلام کرد:
محمدنعیم امینی فرد گفت: تعدادی از نمایندگان مجلس تقاضای اعمال ماده ۲۳۶ که یکی از شدیدترین ابزار نظارتی نمایندگان مجلس بر ارکان قوه مجریه است در خصوص تولید، واردات، بازار دارو، تجهیزات پزشکی و غذا را کرده اند.
شفاآنلاین،سلامت>سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از رای منفی این کمیسیون به اعمال ماده ۲۳۶ در خصوص سازمان غذا و دارو خبر داد.

به گزارش شفاآنلاین، محمدنعیم امینی فرد در تشریح دستور کار امروز (دوشنبه، ۲۳ اسفند ماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از بررسی درخواست تعدادی از نمایندگان جهت اعمال ماده (۲۳۶) آیین‌نامه داخلی در خصوص تولید، واردات و بازار دارو، تجهیزات پزشکی<medical Equipment> و غذا در نشست امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: تعدادی از نمایندگان مجلس تقاضای اعمال ماده ۲۳۶ که یکی از شدیدترین ابزار نظارتی نمایندگان مجلس بر ارکان قوه مجریه است در خصوص تولید، واردات، بازار دارو، تجهیزات پزشکی و غذا را کرده بودند.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی<parliament>، افزود: بر اساس این ماده اگر حداقل ده نفر از نمایندگان مجلس در ارتباط با برخی تخلفات تقاضای اعمال ماده ۲۳۶ آیین‌نامه داخلی مجلس را نمایند، کمیسیون اگر دلایل را وارد بداند موارد بعد از تصویب در صحن علنی مجلس مستقیماً به قوه قضائیه ارجاع می‌شود.

امینی‌فرد افزود: در نشست‌های گذشته کمیسیون کارگروهی متشکل از تعدادی از اعضای کمیسیون و همچنین نمایندگان درخواست کننده برای اظهار نظر درمورد وارد دانستن دلایل نمایندگان بر اعمال ماده ۲۳۶ آیین‌نامه داخلی مجلس در خصوص تولید، واردات، بازار دارو، تجهیزات پزشکی و غذا تشکیل شد که این کارگروه جلساتی را برگزار و موضوع تفحص از سازمان غذا و دارو را بررسی کرد.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس دهم، از حضور کارشناسانی از مرکز پژوهش‌ها، سازمان بسیج جامعه پزشکی، سازمان غذا و دارو و همچنین طراحان اعمال ماده ۲۳۶ در نشست امروز کمیسیون متبوع خود خبر داد و گفت: پس از بررسی موضوع مطروحه در نهایت کمیسیون به اعمال ماده ۲۳۶ رای منفی داد یعنی در واقع ارجاع تفحص را به قوه قضائیه صلاح ندانسته و اعضای کمیسیون تصمیم گرفتند در جهت شفاف سازی به طرح تفحص رای مثبت دهند تا در صحن مطرح شود.

وی ادامه داد: البته انجام تفحص از سازمان غذا و دارو منوط به رای جمعی نمایندگان در صحن علنی است به گونه‌ای که اگر نمایندگان در صحن علنی مجلس به انجام این تحقیق و تفحص رأی دهند و تصویب شود، آنگاه می‌توان تحقیق و تفحص را به مرحله اجرا رساند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: