شفا آنلاین>تغذیه>کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی گفت: هر چقدر کاکائوی مصرفی تلخ تر باشد میزان شکر آن کمتر و درصد کاکائوی آن بیشتر خواهد بود بنابراین بهتر است شکلاتهای تلختر و تیرهتر جایگزین شکلاتهای شیرین شوند.
به گزارش شفا آنلاین، حمید شیرازیان با اشاره به مصرف بالای شکلات و شیرینی در ایام نوروز گفت: شکر(Sugar) به عنوان سم سفید عامل شیرینی کاکائوهای موجود در بازار است که در مرحله تولید به آن اضافه میشود.
وی افزود: طعم اصلی و اولیه کاکائویی که به آن شکر اضافه نشده باشد، تلخ است. بنابراین هر چقدر کاکائویی که در دسترس شماست، تلخ تر باشد، یعنی میزان شکر آن کمتر و درصد کاکائویش بیشتر است.
شیرازیان به منبع بالای آنتی اکسیدان(Antioxidants) در شکلات تلخ(Dark Chocolate) اشاره و اظهار کرد: مصرف به اندازه و متعادل شکلات تلخ به عنوان یک ماده غذایی گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان می تواند در برنامه رژیم غذایی افراد قرار گیرد.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان پرهیز از زیاده روی در مصرف فرآوردههای قندی به ویژه شیرینی و شکلات در ایام نوروز، رعایت صحیح الگوی تغذیه با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای درج شده بر روی محصولات، خرید از مراکز معتبر و تهیه نکردن اقلام یاد شده از دست فروشان و دوره گردها را به منظور حفظ سلامتی در ایام نوروز از مردم خواستار شد.