از آن جا که برخی از مواد غذایی سنگینی بوده و به راحتی هضم نمیشوند نباید با یکدیگر مصرف شوند، زیرا باعث آسیب به دستگاه گوارشی و معده میشوند.
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، گفت: در فصل سرما برای جلوگیری از بروز عارضه گوارشی، خوراکیهای با طبع گرم را همراه با مواد غذایی طبع سرد مصرف کنید.
به گزارش شفا آنلاین،ریحانه نگاری متخصص تغذیه و رژیم درمانی با
بیان اینکه در فصل سرما تهیه سالاد باید با دقت انجام شود، اظهار داشت: از
آن جا که برخی از مواد غذایی سنگینی بوده و به راحتی هضم نمیشوند نباید
با یکدیگر مصرف شوند، زیرا باعث آسیب به دستگاه گوارشی و معده میشوند.
این
متخصص تغذیه با اشاره به اینکه در فصل سرما گوجه و خیار به دلیل اینکه
دارای طبع سرد هستند و با یکدیگر سازگاری ندارند نباید با هم استفاده شوند،
گفت: وارد شدن نان و پنیر به همراه این دو مواد غذایی به دستگاه گوارشی
باعث آغاز فرآیند تخمیر شده و با ترشح اسید در معده موجب آسیب به دستگاه
گوارش میشود.
نگاری ادامه داد: مصرف خشکبار و مواد غذایی با طبع
گرم در کنار مواد غذایی با طبع سرد همچون گوجه، پنیر، ماست، خیار و ... از
بروزآسیب به دستگاه گوارشی جلوگیری میکند.
به گفته وی، مصرف
نان و پنیر و خیار و گوجه به عنوان عصرانه در فصل تابستان مشکلات کمتری
دارد و میتوان به مقدار کمی از آن استفاده کنیم.
این متخصص
تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه از مصرف پنیر با هندوانه نیز باید
در این فصول از سال پرهیز کرد، افزود: مصرف این مواد غذایی نیز همانند گوجه
و خیار به دلیل اینکه طبعشان سرد است باعث بروز عوارضی همچون نفخ(Bloat)، یبوست و
سردرد در افراد میشود.
وی با اشاره به مصرف ماست و خیار تصریح
کرد: استفاده از ماست در کنار خیار در زمان صرف نهار و یا شام با یکدیگر
نیز جزو عادات غلطی است که افراد انجام میدهند.
این متخصص
تغذیه افزود: مصرف ماست در فصل سرما باعث کاهش انرژی بدن میشود، البته
مخلوط نعناع خشک با آن کمی میتواند از سردی ماست بکاهد.