کد خبر: ۱۴۴۹۲۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 09
از آن جا که برخی از مواد غذایی سنگینی بوده و به راحتی هضم نمی‌شوند نباید با یکدیگر مصرف شوند، زیرا باعث آسیب به دستگاه گوارشی و معده می‌شوند.
شفا آنلاین>تغذیه>یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، گفت: در فصل سرما برای جلوگیری از بروز عارضه گوارشی، خوراکی‌های با طبع گرم را همراه با مواد غذایی طبع سرد مصرف کنید.

به گزارش شفا آنلاین،ریحانه نگاری متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه در فصل سرما تهیه سالاد باید با دقت انجام شود، اظهار داشت: از آن جا که برخی از مواد غذایی سنگینی بوده و به راحتی هضم نمی‌شوند نباید با یکدیگر مصرف شوند، زیرا باعث آسیب به دستگاه گوارشی و معده می‌شوند.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه در فصل سرما گوجه و خیار به دلیل اینکه دارای طبع سرد هستند و با یکدیگر سازگاری ندارند نباید با هم استفاده شوند، گفت: وارد شدن نان و پنیر به همراه این دو مواد غذایی به دستگاه گوارشی باعث آغاز فرآیند تخمیر شده و با ترشح اسید در معده موجب آسیب به دستگاه گوارش می‌شود.

نگاری ادامه داد: مصرف خشکبار و مواد غذایی با طبع گرم در کنار مواد غذایی با طبع سرد همچون گوجه، پنیر، ماست، خیار و ... از بروزآسیب به دستگاه گوارشی جلوگیری می‌کند.
 
به گفته وی، مصرف نان و پنیر و خیار و گوجه به عنوان عصرانه در فصل تابستان مشکلات کمتری دارد و می‌توان به مقدار کمی از آن استفاده کنیم.
 
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر اینکه از مصرف پنیر با هندوانه نیز باید در این فصول از سال پرهیز کرد، افزود: مصرف این مواد غذایی نیز همانند گوجه و خیار به دلیل اینکه طبعشان سرد است باعث بروز عوارضی همچون نفخ(Bloat)، یبوست و سردرد در افراد می‌شود.

وی با اشاره به مصرف ماست و خیار تصریح کرد: استفاده از ماست در کنار خیار در زمان صرف نهار و یا شام با یکدیگر نیز جزو عادات غلطی است که افراد انجام می‌دهند.
 
این متخصص تغذیه افزود: مصرف ماست در فصل سرما باعث کاهش انرژی بدن می‌شود، البته مخلوط نعناع خشک با آن کمی می‌تواند از سردی ماست بکاهد.
برچسب ها: یبوست ، نفخ ، خیار
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: