کد خبر: ۱۴۴۶۹۴
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 08
فقط غذاهایی را گرم و دوباره مصرف کنید که به درستی و دست کم در دوساعت بعد از پخته شدن نگهداری و ذخیره شده‌اند.
شفا آنلاین: یکی از اهداف گرم کردن غذا پیش از مصرف این است که اگر طی واکنش پایین آمدن درجه حرارت مواد غذایی، آلودگی‌های احتمالی میکروبی <Possible Bacterial Contamination>در آن غذا به وجود آمده باشند، با گرم کردن صحیح، از بین برود. گرم کردن سالم و ایمن غدای مانده از وعده‌های پیش روشی مناسب برای جلوگیری از مسمومیت غذایی به خصوص در فصول گرم است:

به گزارش شفا آنلاین:فقط غذاهایی را گرم و دوباره مصرف کنید که به درستی و دست کم در دوساعت بعد از پخته شدن نگهداری و ذخیره شده‌اند.

از آرام‌پز برای گرم شدن دوباره مواد غذایی استفاده کنید.
اگر از مایکروویو برای گرم کردن غذا استفاده می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که سطح مواد غذایی به درستی پوشیده شده و غذا به طور متعادل در ظرف تقسیم شده است.
از یک دماسنج مواد غذایی برای اطمینان حاصل کردن از رسیدن به دمای حداقل 73 درجه سانتی‌گراد استفاده کنید.سپید
منبع: Healthday
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: