شفاآنلاین:: تغذیه>براساس آنچه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتریهایی باشد که میتوانند باعث مسمومیت غذایی شوند.
سلامت نیوز: خطر مسمومیت غذایی با مصرف برنج نپخته
به گزارش
شفاآنلاین : براساس آنچه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتریهایی باشد که میتوانند باعث مسمومیت غذایی شوند. وقتی برنج پخته میشود، باز هم این تخمها میتوانند زنده بمانند. بنابراین اگر برنج در دمای اتاق باقی بماند، این باکتریها چند برابر خواهند شد و سمومی تولید خواهند کرد که باعث اسهال یا استفراغ میشوند. گرم کردن مجدد برنج، این سموم را از بین نمیبرد.
کسانی که تخممرغ را گرم نمیکنند، به احتمال زیاد مرغ را گرم میکنند و نمیدانند که نباید این کار را انجام دهند! وقتی که مرغ سرد درون یخچال برای بار دوم گرم میشود، ترکیب پروتئینی آن تغییر میکند. این تغییر واقعا میتواند باعث
مشکلات گوارشی شود. حتی اگر میخواهید گوشت قرمز را دوباره گرم کنید، مطمئن شوید که قبلا درون آن کاملا پخته و مغز آن کاملا داغ شده است.
سیبزمینیها خیلی متقلب هستند، چون اگر آنها را بعد از پخته شدن بلافاصله در یخچال نگذارید و اگر در دمای اتاق باقی بمانند تا کمکم سرد شوند، برای شما مشکل ایجاد میکنند! در واقع، گرمای اتاق میتواند رشد نوعی باکتری نادر بهنام بوتولیسم را در درون سیبزمینیها تقویت کند. بوتولیسم با قرار گرفتن در معرض امواج مایکروویو از بین نمیرود و نمیتوان آن را با حرارت نابود کرد. بنابراین بهترین راه این است که سیبزمینیها را بلافاصله بعد از پخته شدن در یخچال بگذارید تا از بروز هر نوع مشکلی در صورت گرم کردن دوباره آنها جلوگیری کنید.