وی با بیان اینکه در خصوص این مشکل وزارت بهداشت و بیمه ها مقصرند، گفت: به طور حتم این وزارتخانه باید گایدلاینها را اعلام و بیمه ها نیز باید سیستم نظارتی خود را دقیق اجرا می کردند بنابراین هر دو دستگاه مسبب هستند.
وی تاکید کرد: بیمه ها باید اعلام کنند تحت هیچ شرایطی برخی داروها را ارائه نمی دهند مگر در صورتی که این کمیته ها تشکیل و موارد را بررسی کنند، البته وجود نسخه های میلیاردی نشان می دهد متاسفانه خدمات رسانی به مردم و سوءاستفاده توسط عده ای خاص از هم تفکیک نشده است.
عابدی افزود: اگر معین شود ۵۰ قلم داروی تخصصی، ۵۰ نوع عمل جراحی و ۵۰ قلم خدمت تشخیصی و درمانی تحت شرایطی خاص زیر پوشش بیمه قرار می گیرد به طور حتم می توان در منابع میلیاردها تومان صرفه جویی کرد.
عضوکمیسیون بهداشت ودرمان مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به اینکه بیمه ها باید به وظایف خود به درستی عمل کنند، تصریح کرد: بیمه ها می توانند اگر پزشکی که طرف قرارداد با آنهاست عملکرد نامناسب و اقدام خلافی در تجویز دارو داشت را لغو قرارداد کنند هرچند که لغو قرارداد هم مشکلی را حل نمی کند و باید در هر استانی کمیته رسیدگی به این موضوع وجود داشته باشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر ایجاد سیاست مشخص توسط این کمیته ها برای مقابله با تخلفات نسخ دارویی، تصریح کرد: کمیته ها پس از تشکیل باید نظارت کنند تا چارچوب های قانونی در نسخه نویسی رعایت شود.