شفا آنلاین>سلامت>یک محقق ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا موفق به طراحی دستگاه ایمپلنت کوچکتر با کمترین میزان عفونت و قدرت بیشتر و بینیاز از تعویض باتری شد.
به گزارش شفا آنلاین،دستگاههای ایمپلنت پزشکی باتری دار که در بدن انسان کاشته میشوند، زندگی افراد بیشماری را در سراسر دنیا نجات داده است. یک ایمپلنت معمولی یا "دیفیبریلاتور کاردیوورتر" در زمان نیاز یک جریان الکتریکی به قلب میفرستد و از حمله قلبی یا نارسایی قلبی پیشگیری میکند نمونهای از این دستگاهها است. اگرچه زندگی بیماران با این فناوری بهبود پیدا میکند، اما این دستگاهها در عین حال میتوانند باعث عفونت شوند یا نیاز به تعویض باتری دارند و برای این منظور به روشهای تهاجمی بیشتری نیاز است.
کیانی اظهار کرد: ما در حال توسعه روشهای انتقال قدرت بیسیم و مدیریت یکپارچه آن هستیم. ما در حال کار هستیم تا این دستگاههای قابل کاشت در بدن انسان را در عین حفظ سایز کوچک آنها(حدود یک میلیمتر و کمتر) به صورت بیسیم تامین نیرو کنیم.
دکتر مهدی کیانی استادیار ایرانی دانشکده مهندسی برق و رایانه دانشگاه
ایالتی پنسیلوانیا در حال کار روی دستگاههای ایمپلنت کوچکتر با کمترین
میزان عفونت و قدرت بیشتر و بینیاز از تعویض باتری است.
حسام صادقی دانشجوی دکترا و همکار کیانی در این پروژه گفت: این پروژه بخش مهمی از یک فناوری بزرگتر بوده و فراتر از مصارف پزشکی میتواند روی ابعاد مختلف زندگی ما همچون گوشیهای موبایل و رایانه های قابل حمل تاثیر بگذارد.
کیانی درباره این دستگاه گفت: این دستگاه قادر به ارسال سیگنالها از اندامهای مختلف بوده که به این طریق اطلاعات بهتری از عملکرد اندامهای مورد نظر خواهیم داشت. برای مثال کاشت چنین دستگاهی در مغز میتواند درک ما از عملکرد مغز را افزایش و راه را برای حل اختلالات مغزی هموار کند.