کد خبر: ۱۴۳۹۹۷
تاریخ انتشار: ۰۴:۱۵ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - 2017March 03
کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
به گزارش شفا آنلاین:کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
 
غزاله خالدی

مواد لازم:

  • ران و سینه مرغ (چرخ کرده): 600 گرم
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • کدو سبز: 2 عدد
  • شیت (خرد شده): 3 قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
  • جوپرک: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  • ارگانوی خشک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
  • عسل: 2 قاشق چای خوری
  • روغن: به مقدار لازم

 
 
طرز تهیه:

1. جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را حدود 3 دقیقه در روغن تفت دهید.
 
2. کدوی رنده شده را خوب فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به مواد اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. شیت خرد شده، جوپرک خیس خورده، تخم مرغ، پاپریکا، ارگانوی خشک، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به مرغ چرخ شده اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید.

3. یک ظرف فر به ابعاد 18×20 سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید.
 
4. سس کچاپ و عسل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بمالید. ظرف را حدود یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. کیک را از فر خارج کرده و پس از حدود 30 دقیقه خنک شدن، آن را برش دهید.ماهنامه سفره ایرانی
برچسب ها: مرغ ، کدو ، تنوع ، آشپزی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: