کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
به گزارش
شفا آنلاین:کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از
غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
غزاله خالدی
مواد لازم:- ران و سینه مرغ (چرخ کرده): 600 گرم
- نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
- پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
- سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
- کدو سبز: 2 عدد
- شیت (خرد شده): 3 قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
- جوپرک: یک دوم پیمانه
- تخم مرغ: یک عدد
- پاپریکا: یک قاشق چای خوری
- ارگانوی خشک: سه چهارم قاشق چای خوری
- پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
- عسل: 2 قاشق چای خوری
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.
جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و
درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
پیاز و سیر را حدود 3 دقیقه در روغن تفت دهید.
2.
کدوی رنده شده را خوب فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به مواد
اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. شیت خرد شده، جوپرک خیس خورده، تخم
مرغ، پاپریکا، ارگانوی خشک، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به مرغ چرخ شده
اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید.
3. یک ظرف فر به ابعاد 18×20 سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید.
4.
سس کچاپ و عسل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بمالید. ظرف را حدود یک
ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت)
قرار دهید. کیک را از فر خارج کرده و پس از حدود 30 دقیقه خنک شدن، آن را
برش دهید.ماهنامه
سفره ایرانی