تاکنون هیچ شواهد و مستند علمی پیدا نکردیم که سرطانزا بودن پالم موجود در شکلات نوتلا و به طور کلی این شکلات را ثابت کند و این موضوع واقعیت ندارد.
شفا آنلاین>تغذیه>مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی سازمان غذا و دارو گفت:
تاکنون هیچ شواهد و مستند علمی پیدا نکردیم که سرطانزا بودن پالم موجود
در شکلات نوتلا و به طور کلی این شکلات را ثابت کند و این موضوع واقعیت
ندارد.
به گزارش شفا آنلاین،بهروز جنت مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره بحثهای
مطرح شده در مورد شکلات نوتلا گفت: موضوع پیش آمده در مورد این شکلات یکی
از بحثهایی بود که افراد غیر متخصص در کارهای تخصصی ورود پیدا می کنند
جنجال ها و اتفاق هایی این چنینی پیش می آید، از این گذشته متن منتشر شده
یکی از خبرگزاریها ناقص بود.
مدیر
کل مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و
بهداشتی سازمان غذا و دارو افزود: ما هیچ شواهد و مستند علمی پیدا نکردیم
که سرطانزا بودن پالم موجود در شکلات نوتلا و به طور کلی این شکلات را
ثابت کند پیدا نکردیم و این موضوع واقعیت ندارد.
وی
ادامه داد: به طور کلی مصرف زیاد انواع چربی در موادغذایی مانند شکلاتها،
مشکل زا و بسترساز بسیاری بیماریها از جمله سرطان است زیرا وقتی فردی از
انواع چربیها به میزان زیاد استفاده میکند گرفتار چاقی شده و احتمال
ابتلا به سرطان در این فرد افزایش مییابد.
جنت
با اشاره به نظارت سازمان غذا و دارو بر موادغذایی گفت: همه محصولاتی که
از مجاری رسمی وارد ایران شده یا تولید داخل کشور هستند از سوی سازمان غذا
و دارو مورد بررسی قرار میگیرند و این شکلات نیز از این قاعده مستثنی
نبوده است.
وی
یادآور شد: شکلات نوتلا از مبادی رسمی و غیررسمی وارد کشور میشود و
شکلاتهایی که برچسب اصالت دارند مورد بررسی و تأیید سازمان غذا و دارو
قرار گرفتند و مردم برای محافظت از سلامتی باید به این موضوع توجه داشته
باشند که از موادغذایی قاچاق که برچسب اصالت ندارند استفاده نکنند.