کد خبر: ۱۴۳۵۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶:۵۹ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - 2017February 27
در این گزارش در مورد آسیب احتمالی ناشی از ماهی‌های حاوی جیوه زیاد نظیر اره‌ماهی و کوسه، هشدار داده شده است.
شفا آنلاین:تحقیقات مقدماتی نشان می‌دهد خوردن غذاهای دریایی مملو از جیوه ریسک ابتلا به بیماری ALS (اسکلروز جانبی آمیوتروفیک) را افزایش می‌دهد.

به گزارش شفا آنلاین:در این گزارش در مورد آسیب احتمالی ناشی از ماهی‌های حاوی جیوه زیاد نظیر اره‌ماهی و کوسه، هشدار داده شده است. مطالعه محققان دانشکده پزشکی دارتموث نیوهمپشایر بر روی بیش از ۵۰۰ نفر نشان داد علاقمندان به غذاهای دریایی که عمدتا ماهی‌های مملو از جیوه مصرف می‌کنند، دو برابر بیشتر با خطر ابتلا به بیماری ALS مواجه هستند. در این تحقیق محققان ۲۹۴ فرد مبتلا به ALS و ۲۲۴ فرد سالم را مورد بررسی قرار دادند. از شرکت کنندگان در مورد میزان مصرف غذای دریایی‌شان پرسیده شد. سپس محققان میزان مصرف جیوه سالانه افراد را محاسبه کردند.

نتایج نشان داد ۶۱ درصد افراد مبتلا به ALS در یک‌چهارم ابتدایی افراد مصرف کننده جیوه قرار داشتند؛ در حالیکه ۴۴ درصد افراد سالم در این بخش از فهرست بودند.سپید
منبع: WebMD
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: