متاسفانه موضوع 'پروانه بهداشت' و 'سیب سلامت'، دستاویز سیاه نمایی های مکرر در شبکه های اجتماعی قرار گرفته است
شفا آنلاین>سلامت>مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و
بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: مشاهده نشان سازمان غذا و دارو به معنای
دریافت پروانه تولید بر اساس ضوابط بوده اما نشان سیب سلامت به آن معناست
که فرآورده موردنظر، علاوه بر پروانه ساخت موفق به اخذ گواهینامه سلامت و
ایمنی نیز شده است.
به گزارش شفا آنلاین، دکتر بهروز
جنت افزود: متاسفانه موضوع 'پروانه بهداشت' و 'سیب سلامت'، دستاویز سیاه
نمایی های مکرر در شبکه های اجتماعی قرار گرفته است در حالیکه هرگونه خبر
درخصوص فرآورده های غذایی و آرایشی از سوی سازمان غذا و دارو اعلام می شود.وی
در ادامه به کالاهای آسیب رسان به سلامت اشاره کرد و گفت: محصولاتی مانند
انواع اسنک ، پفک و چیپس، فرآورده های پروتئینی مانن سوسیس و کالباس،
همبرگر و نیز نوشابه های گازدار - به همراه محصولاتی دیگر که در ماده 37
قانون پنجم توسعه آمده است- در گروه کالاهای آسیب رسان به سلامت قرار گرفته
اند.جنت درباره آبلیمو و سرکه های
تولیدی گفت: شایعات زیادی درباره این محصولات در شبکه های مجازی منتشر می
شود اما واحدهای تولید کننده این محصولات نیز مانند سایر فرآورده ها تحت
نظارت دائم و سختگیرانه مسئولین فنی و نیز معاونت های غذا و دارو دانشگاه
های علوم پزشکی سراسر کشور قرار دارند.
وی اضافه کرد: توصیه عمومی ما همواره مصرف نکردن یا مصرف حداقلی
این محصولات است و این توصیه نیز صرفا 'هشدار تغذیه ای' بوده و به معنای
ممنوعیت مصرف نیست؛ درج چراغ راهنمای تغذیه روی محصولات غذایی نیز با هدف
اطلاع رسانی تغذیه ای صورت گرفته است.وی یادآور شد: این محصولات در
طرح کشوری با نام 'نمونه برداری از سطح عرضه' PMS، سالانه مورد آزمون و
پایش سختگیرانه قرار می گیرند و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با
ضوابط، با آنها برخورد قانونی لازم به عمل می آید.