کد خبر: ۱۴۲۳۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 15
با وجود برگزاری نشست‌های بسیار وزارت بهداشت با شورای عالی بیمه،هنوز ویزیت و خدمات طب سنتی بیمه نیست و باید سازمان‌های بیمه‌گر پای کار بیایند تا بزرگترین خدمت به توسعه طب سنتی انجام شود.

شفا آنلاین>سلامت>مشاور وزیر و مدیرکل دفتر طب سنتی ایرانی- اسلامی وزارت بهداشت گفت:با وجود برگزاری نشست‌های بسیار وزارت بهداشت با شورای عالی بیمه،هنوز ویزیت و خدمات طب سنتی بیمه نیست و باید سازمان‌های بیمه‌گر پای کار بیایند تا بزرگترین خدمت به توسعه طب سنتی انجام شود.

به گزارش شفا آنلاین، محمود خدادوست اظهار داشت: طرح تحول سلامت با سه محور و هدف عمده از جمله اصلاح زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان‌ها، کاهش پرداختی از جیب مردم در قبال هزینه‌های سلامت و دسترسی عادلانه به خدمات تخصصی بهداشتی‌درمانی، به خصوص در مناطق محروم، آغاز شد و خوشبختانه تاکنون به خوبی در راستای این اهداف گام برداشته است.

وی افزود: در حاشیه این طرح، توجه و اهتمام به توسعه طب سنتی نیز وجود داشت و علی‌رغم وجود بحران مالی، مجوز 20 سلامتکده با نقشه تیپ و معماری ایرانی- اسلامی در 20 دانشگاه علوم پزشکی کشور ارائه شد که در 10 دانشگاه در حال اجرایی شدن است و در 10 دانشگاه دیگر به دلیل نبود مهندسی، با تاخیر همراه شده است.

مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت، ورود خدمات طب سنتی به شبکه بهداشت و درمان کشور را از دیگر اقدامات مهم انجام شده در حوزه طب سنتی دانست و گفت: خدمات طب سنتی در نظام مراقبت‌های اولیه بهداشتی- درمانی 9 دانشگاه علوم پزشکی کشور، به صورت آزمایشی وارد شد که شروع خوبی برای ادغام خدمات طب سنتی در نظام سلامت خواهد بود.

وی با تاکید بر اهتمام جدی وزارت بهداشت برای نهادینه کردن طب سنتی، به ایجاد حداقل 400 پست سازمانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی تحت عناوین طب سنتی و فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل اشاره کرد و گفت: ایجاد سه ساختار جدید مدیریت در اداره طب سنتی و مکمل ذیل معاونت درمان، کارشناس مسئول و کارشناس ذیل معاونت بهداشت و ادارات نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل، ذیل معاونت غذا و دارو، به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ شده است.

دکتر خدادوست از پیشنهاد و پیگیری برای تصویب 2 حکم در برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی، به عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات در حوزه طب سنتی یاد کرد و از اضافه شدن 2 واحد اجباری «آشنایی با اصول و مبانی طب سنتی ایران» در برنامه آموزشی پزشکان و داروسازان خبر داد.

وی افزود: با این اقدام، پزشکان و داروسازان، با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های طب سنتی آشنا می‌شوند و افزودن یک تا 2 واحد درسی برای دیگر رشته‌های گروه علوم پزشکی از جمله پرستاری، مامایی، تغذیه و علوم توانبخشی نیز در دستور کار شورای عالی برنامه‌ریزی قرار دارد.

مشاور وزیر بهداشت با اشاره به تدوین تعرفه خدمات طب سنتی ایرانی و چینی و ثبت در کتاب ارزش نسبی خدمات، خاطرنشان کرد: بحث بیمه متفاوت بوده و از مطالبات ماست ولی با وجود برگزاری نشست‌های بسیار وزارت بهداشت با شورای عالی بیمه، هنوز ویزیت و خدمات طب سنتی تحت پوشش نیست و باید سازمان‌های بیمه‌گر پای کار بیایند تا بزرگترین خدمت به توسعه طب سنتی انجام شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: