کد خبر: ۱۴۲۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 13
پنج تا 30 درصد هزینه‌های دارویی از جیب مردم پرداخت شده و مابقی آنها را بیمه‌ها پرداخت می‌کنند، با پرداخت نشدن بدهی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها زنجیره تأمین دارو دچار اختلال شده و مشکل کمبود دارویی به وجود می‌آید.
شفا آنلاین>سلامت>معاون غذا و دارو علوم پزشكى يزد بدهى بيمه‌ها را عامل ايجاد مشكل در زنجيره تامين دارو عنوان و برخى تخلفات در حوزه غذا و دارو يزد را اعلام كرد.

به گزارش شفا آنلاین،محمد حسین مصدق معاون غذا و داروی علوم پزشكى یزد با بیان اینکه اداره‌های غذا و دارو بر زنجیره تأمین نقش دارند، گفت: پنج تا 30 درصد هزینه‌های دارویی از جیب مردم پرداخت شده و مابقی آنها را بیمه‌ها پرداخت می‌کنند، با پرداخت نشدن بدهی بیمه‌ها به بیمارستان‌ها زنجیره تأمین دارو دچار اختلال شده و مشکل کمبود دارویی به وجود می‌آید.
 
معاون غذا و داروی علوم پزشكى یزد با اشاره به تخلفات صورت گرفته در این حوزه در یزد عنوان کرد: در یزد با توجه به کوچک بودن شهر و شهرت مردم آن در ایمان و اعتقاد بسیار تخلف‌ها دیده نمی‌شود اما برخی تخلفات همچون نبودن دارو ساز در داروخانه از تخلفا‌تی است که در حوزه غذا و دارو در یزد گزارش می‌شود.
 
مصدق با اشاره به تخلف در حوزه غذا در یزد اظهار داشت: در اين حوزه در برخی موارد رعایت استانداردهای مجاز افزودنی به غذاها رعایت نمی‌شود که ما با بازرسی‌ها جدى در اداره غذا و دارو سعی می‌کنیم تا این تخلفات به حداقل برسد.
 
وی اظهار داشت: برخی اقدامات اداره غذا و دارو بازرسی بر عطاری‌ها است، بازرسی‌های مشترکی با بسیاری از ارگان‌ها در عطاری‌ها به صورت جدى شروع کرده‌ایم و تمهیدات خوبی در وزارت بهداشت در این حوزه دیده شده است.  
 
معاون غذا و دارو علوم پزشكى يزد افزود: یکی از اقدامات مهم در کاهش تخلفات در عطاری‌ها آموزش و اطلاع رسانی به کمک معاونت‌های دیگر در دانشگاه‌های علوم پزشکی محسوب می‌شود.
 
مصدق با اشاره به تخلفات برخی عطاری‌ها یادآور شد: در موار‌دی مشاهده می‌شود که عطاری‌ها دارويى به خصوص داروهاى را تجویز می کنند که عوارض تجویز آن منطبق با بیماری فرد نبوده و باتوجه به اينكه تجویز دارو یک کار تخصصی است بنابراین نیاز به نظارت خوب در این حوزه بوده و ما با عطاری‌های متخلّف‌ برخورد می‌کنیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: