همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.
شفا آنلاین:این همبرگر گیاهی و تند مزه را به همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.
به گزارش
شفا آنلاین:همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز
تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این همبرگر گیاهی و تند مزه را به
همراه برش های گوجه، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
- گردو ۳/۴ پیمانه
- آرد سوخاری ۱/۳ پیمانه
- سیر ۳ حبه
- پودر زیره ۲ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
- نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
- عدس ۳/۴ پیمانه
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
طرز تهیه:
1-گردو، آرد سوخاری، سیر، زیره، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید، تا همه ی مواد کاملا پودر شوند.
2-عدس نیم پز و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به سایر مواد اضافه کنید و کمی دیگر بزنید (ولی خیلی خرد نکنید).
3-در کاسه ای بزرگ، تخم مرغ را شکسته و بزنید. ترکیب عدس را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
4-مواد را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. آنها را به شکل توپ های گرد درآورید و با فشار کف دست به پهنای ۲ سانتی متر باز کنید.
5-
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ای نچسب گرم کنید. و
همبرگرها را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه از هر طرف روی حرارت متوسط رو به پایین
بپزید. آن ها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته
شود.
6-آن ها را در نان همبرگر قرار دهید و به همراه برش های گوجه فرنگی، پیاز قرمز و سس ماست و گشنیز میل کنید.
7-برای
تهیه سس ماست و گشنیز، سه چهارم پیمانه ماست، ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد
شده و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را با هم ترکیب کنید. به آن ها کمی نمک
و فلفل سیاه بزنید.
نکات:
1- گردو ها را کمی تفت
دهید و بگذارید تا خنک شوند. برای این کار می توانید آن ها را در سینی فر
پهن کنید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا عطرشان بلند شود، در فر با حرارت ۱۸۰
درجه سانتی گراد قرار دهید.
2- می توانید به جای آرد سوخاری از تکه های نان تست شده استفاده کنید.
3- سیرها را خرد کنید.
4- عدس را نیم پز کنید. آن را آبکشی کرده و بگذارید تا خنک شود.