به گزارش شفا آنلاین، محققان دانشگاه تافتس بوستون دریافته اند مصرف غلات کامل هم موجب کاهش جذب تعداد کالری در طول هضم در بدن می شود و هم روند متابولیسم را تسریع می کند.
در مطالعه جدید، محققان به شدت رژیم غذایی را تحت کنترل
داشتند و اجازه کاهش وزن به شرکت کنندگان ندادند. شرکت کنندگان این مطالعه
۸۱ زن و مرد با رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال بودند.
درحالیکه در سایر مطالعات مشخص شده است که افراد مصرف کننده غلات کامل لاغرتر بوده و چربی بدنی کمتری نسبت به سایر افراد دارند، اما فیلیپ کارل، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تفکیک تاثیرات مصرف غلات کامل از ورزش منظم و رژیم غذایی سالم تر دشوار است.»
در دوهفته اول مطالعه، همه افراد مواد خوراکی مشابهی مصرف می کردند و محققان میزان کالری موردنیاز هر فرد را برای حفظ وزن شان محاسبه کردند.
از شرکت کنندگان خواسته شد تا فقط مواد خوراکی ارائه شده را بخورند و به فعالیت فیزیکی عادی شان ادامه دهند.
محققان دریافتند افراد رژیم غذایی غلات کامل کالری کمتری جذب کرده و مدفوع بیشتری دفع می کردند. نرخ متابولیکی در حال استراحت شان هم (میزان کالری مصرفی در حال استراحت) بالاتر بود.