به گزارش شفا آنلاین، سید روح الله حسینی کارشناس رویدادهای دارویی و پزشکی در خصوص ضرورت تاسیس سازمان غذا و داروی آسیا، گفت: بعضی از بایدها و نبایدهای قلدرمآبانهای که در دنیا به عنوان قانون به جهان تحمیل کردهاند، در ذهن کرنش گران به بدیهیات کاذب مبدل شده است.
وی افزود: فقط یک سازمان مرضی الطرفین، غیر ذینفع و صرفا دانش بنیان میتواند به محصول یک شرکت داروسازی در کشورهای دیگر مجوز و استاندارد تفویض کند.
تحلیلگر رویدادهای دارویی و پزشکی اضافه کرد: چرا باید یک معاونت در وزارت بهداشت امریکا، داعیه تصدی بر کشورهای جهان را داشته باشد؟ در سایت دولتی آمار، متعلق به کشور امریکا، عنوان شده 3 میلیون و 500 هزار نفر در صنایع داروسازی امریکا امرار معاش میکنند.
حسینی اضافه کرد: صاحبین این صنایع ثروت ساز، این
شاغلین میلیونی و آمار نجومی پول و صادرات شگفت آور داروهای امریکایی توسط
همین معاونت وزارت بهداشت تحت عنوان FDA مدیریت و ضبط و ربط می شود.
وی گفت: بر حسب اطلاعات همین سایت دولتی، فقط 6 کمپانی برتر امریکایی، عرضه کننده 40 درصد از صادرات دارو در جهان هستند. صنایع داروسازی امریکا در سال 2014 رقم تولید داروهای خود را به 365 میلیارد دلار رسانده است.
وی گفت: آیا نهادی دولتی را می توان یافت که منافع ملتهای دیگر را به منافع مردم خود ترجیح دهد؟ پس چرا باید داروسازی های جهان برای دریافت مجوز داروهای خود در صف FDA بایستند؟ به او باج بپردازند و تبعیضها و سیاست های خودنوازانه وی را تاب بیاورند؟
تحلیلگر رویدادهای دارویی و پزشکی گفت: ما می توانیم با دعوت از مسئولین وزارت بهداشت و امور خارجه کشورهای تجدید نظر طلبی چون روسیه و چین ، مقدمات تاسیس سازمان غذا و داروی آسیا را فراهم سازیم. ساز و کار و روش اداره و تنظیم اساسنامه فعالیت این مرکز نظارتی و دانش بنیان، طی نشستهایی هم اندیشانه، مشخص و معلوم می شود.
حسینی در پایان گفت: مسئله مهم فقط آسیب شناسی این کرنش بین المللی در برابر وزارت بهداشت امریکاست که معلوم نیست این ذلت مستعمرهوار بر اساس کدام توافق ناعادلانه به یک روال خدشه ناپذیر بین المللی مبدل شده است؟