کد خبر: ۱۴۱۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 07
کبد نقش پالایشگاه تولید آنزیم‌ها و هورمون‌ها و تصفیه سموم غذایی و دارویی در بدن را به‌عهده دارد و بعد از مغز و قلب، سومین عضو رئیسه و حیاتی در بدن محسوب می‌شود.

شفا آنلاین>تغذیه>روغن‌های به‌ظاهر گیاهی اما با منشأ شیمیایی و حاوی پارافین, سس‌ها، فست‌فودها، قهوه، کاکائو، نوشابه‌های صنعتی و الکلی و غذای تولیدی صنعتی و دارای مواد نگهدارنده از عوامل ایجاد افزایش چربی، کم‌کاری، سیروز کبدی و نارسایی کبد هستند.

به گزارش شفا آنلاین،محمد دریایی  درباره پاکسازی کبد اظهار داشت: کبد نقش پالایشگاه تولید آنزیم‌ها و هورمون‌ها و تصفیه سموم غذایی و دارویی در بدن را به‌عهده دارد و بعد از مغز و قلب، سومین عضو رئیسه و حیاتی در بدن محسوب می‌شود.

این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: روغن‌های به‌ظاهر گیاهی اما با منشأ شیمیایی (پارافین، مواد معدنی و...) که به‌شدت باعث ایجاد بیماری در کبد می‌شوند به‌همراه سس‌ها، فست‌فودها، قهوه، کاکائو، نوشابه‌های صنعتی و الکلی و غذای تولیدی صنعتی و دارای مواد نگهدارنده و ... همه و همه از عوامل ایجاد افزایش چربی، کم‌کاری، سیروز کبدی و در نهایت نارسایی کبد هستند.

وی افزود: غذای واردشده در بدن توسط این عضو بسیار مهم، تصفیه، تنظیم و تقسیم‌بندی، و عصاره مواد غذایی مورد نیاز هر عضو برایش ارسال می‌شود.

دریایی تصریح کرد: مهمترین درمان و پیشگیری در ابتدا، اصلاح الگوی تغذیه و حذف غذاهای مسموم از سفره ایرانی است.

وی اضافه کرد: بادرنجبویه گیاهی است که از برگ آن استفاده می‌شود، گیاهی از خانواده نعناع است که می‌توان در هر نوبت 5 گرم از برگ آن را به‌صورت دم‌کرده مصرف کرد و مصرف هر روز آن در حد 5 تا 10 گرم بلامانع است و این گیاه در پاکسازی کبد بسیار مؤثر است.

این محقق طب سنتی خاطرنشان کرد: دارچین از گیاهان معروف و پرمصرف است که پوست ساقه درخت دارچین است, مصرف هر نوبت یک تا دو گرم از پودر دارچین به‌صورت دم‌نوش می‌تواند در رفع چربی کبد مؤثر باشد البته می‌توان تا روزی پنج گرم و حتی بیشتر از آن نیز مصرف کرد و باید اشاره کرد که دارچین به‌ندرت می‌تواند در افراد ایجاد حساسیت کند.

برچسب ها: کبد ، پاکسازی ، محقق
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: