کد خبر: ۱۴۱۱۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴:۵۹ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 07
محققان دریافتند زمانی که سبزیجات و پروتئین قبل از کربوهیدرات خورده می‌شود در مقایسه با زمانی که ابتدا کربوهیدرات مصرف می‌شود، میزان قند خون در فواصل 30، 60 و 120 دقیقه به ترتیب 29 درصد، 37 درصد و 17 درصد کمتر بود.
       

شفا آنلاین:مطالعات قبلی نشان داده‌اند که مصرف سبزیجات یا پروتئین قبل از کربوهیدرات می‌تواند یک روش موثر برای کاهش میزان قند خون پس از صرف غذا باشد. در یک مطالعه جدید، محققان به بررسی ارتباط رژیم غذایی غربی که حاوی مخلوط سبزیجات، کربوهیدرات، پروتئین و چربی بود با قند خون پس از غذا پرداختند.

به گزارش شفا آنلاین:در این مطالعه 11 بیمار مبتلا به چاقی و دیابت نوع 2 که متفورمین (یک داروی کنترل کننده قند خون) دریافت می‌کردند شرکت داشتند. ابتدا محققان میزان قند خون بیماران را در صبح و بعد از 12 ساعت ناشتا بودن اندازه‌گیری کردند. در اولین روز مطالعه از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا در وعده غذایی خود ابتدا از کربوهیدرات استفاده کنند و سپس 15 دقیقه بعد از پروتئین، سبزیجات و چربی استفاده کنند. میزان قند خون افراد در فواصل 30، 60 و 120 دقیقه پس از صرف غذا اندازه‌گیری شد.


این آزمایش یک هفته بعد تکرار شد. این بار ابتدا پروتئین، سبزیجات و چربی خورده و سپس 15 دقیقه بعد کربوهیدرات مصرف شد. محققان دریافتند زمانی که سبزیجات و پروتئین قبل از کربوهیدرات خورده می‌شود در مقایسه با زمانی که ابتدا کربوهیدرات مصرف می‌شود، میزان قند خون در فواصل 30، 60 و 120 دقیقه به ترتیب 29 درصد، 37 درصد و 17 درصد کمتر بود. همچنین میزان انسولین به طور قابل توجهی هنگامی که افراد سبزیجات و پروتئین را ابتدا مصرف می‌کردند، پایین‌تر بود.
با توجه به نتایج این مطالعه ایجاد تغییرات ساده مانند مصرف سبزیجات و پروتئین در ابتدای وعده غذایی در کاهش قند خون و کاهش انسولین در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مفید خواهد بود.سپید
منبع: Your Doctor

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: