کد خبر: ۱۴۰۶۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 01
قرار گرفتن بیمه سلامت زیرنظر وزارت بهداشت به نوعی سربار این وزارت خانه محسوب می‌شود اما چاره دیگری نداریم. باید به مجموعه ای که هزینه ایجاد می‌کند منابعی اختصاص دهیم تا دخل و خرج آن را بدانیم.
شفا آنلاین>سلامت>وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی درباره بازگشت مجدد بیمه سلامت به وزارت بهداشت، گفت: چاره دیگری نداشتیم چرا که جداسازی بیمه‌ها از وزارت بهداشت کاری غیرعلمی بود.

به گزارش شفا آنلاین،قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه امروز هیأت وزیران در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات دولت در زمینه نوسازی تجهیزات درمانی اظهار کرد:  در این زمینه دولت یازدهم تعیین کرده که تا پایان دولت میزان تحویل دهی تخت های تجهیز شده به بخش بهداشت و درمان را ده برابر کند.

وی با بیان اینکه ان‌شاء‌الله تا پایان دولت به وعده خود عمل خواهیم کرد، خاطر نشان کرد: با توجه به حادثه پلاسکو و اینکه ممکن است حوادثی مشابه برای رسانه‌های ما نیز اتفاق بیفتد جایگزینی تحت‌های فرسوده در سال‌های آینده باید با شتاب بیشتری صورت گیرد چرا که بیش از 50 درصد بیمارستان های  کشور عمری بالای 50 سال دارند.

وزیر بهداشت همچنین درباره برخی شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه نیروهای امدادی حادثه پلاسکو در آینده به سرطان ریه مبتلا خواهند شد، گفت:‌ این صحبت ها گمانه زنی است و اینکه کسی تصور کند ظرف چند ساعت تا چند روز قرار گرفتن در معرض آلودگی و استفاده از ماسک موجب مبتلا به سرطان ریه می‌شود از نظر علمی پذیرفتنی نیست اما ما برای اطمینان از این موضوع و جلوگیری از گسترش شایعات در مراکزی از افراد حاضرد ر  محل حادثه تست هایی انجام می دهیم.

قاضی زاده در پاسخ به پرسش درباره زیر نظر قرار گرفتن بیمه سلامت و تاثیرات این اقدام اظهار کرد: قرار گرفتن بیمه سلامت زیرنظر وزارت بهداشت به نوعی سربار این وزارت خانه محسوب می‌شود اما چاره دیگری نداریم. باید به مجموعه ای که هزینه ایجاد می‌کند منابعی اختصاص دهیم تا دخل و خرج آن را بدانیم.

وی گفت:‌ جداسازی بیمه ها از وزارت بهداشت از ابتدا نیز اشتباه و غیرعلمی بود. در سیاستهای ابلاغی رهبری نیز به این موضوع اشاره شده بود اما مجلس توانست بخشی از آن را عملیاتی کند. امیدواریم که بخش های دیگری که مجلس در نظر گرفته در ارزیابی و اجرا دچار آسیب و مشکل نشود.

وزیر بهداشت در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره سرمایه گذاری های خارجی انجام شده  در دوران پسابرجام در حوزه بهداشت و درمان گفت:‌ تاکنون کمتر از 300 میلیون دلار سرمایه گذاری مستقیم در وزارت بهداشت انجام گرفته است و به صورت غیرمستقیم نیز سرمایه گذاری هایی در بخش دارویی صورت گرفته است.ایسنا

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: