کد خبر: ۱۴۰۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 01
اضافه دریافت انرژی مادر در دوران بارداری، روزانه ۳۰۰ کیلو کالری می باشد
شفا آنلاین:متخصص تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر این که تغذیه مادر بر کیفیت شیردهی به طور مستقیم تاثیر دارد، گفت: دریافت منابع انرژی در شش ماهه دوم شیردهی می بایست افزایش یابد.

به گزارش شفا آنلاین،دکتر فریبا کوهدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی به پرسش های مخاطبان درباره "نیازهای تغذیه ای مادر در دوران شیردهی" پاسخ داد.
کوهدانی در رابطه به دریافت منابع انرژی در دوران بارداری و شیردهی گفت: اضافه دریافت انرژی مادر در دوران بارداری، روزانه ۳۰۰ کیلو کالری می باشد. در شش ماهه اول شیردهی، مقدار کالری دریافتی در طول روز باید ۳۳۰ کیلوکالری بیشتراز قبل بارداری باشد که این میزان در شش ماهه دوم بارداری به ۴۰۰ کیلو کالری افزایش یابد.
وی اذعان داشت: این باور که مادر شیرده باید حجم غذای خود را دو برابر افزایش دهد، اضافه وزن را به دنبال دارد و در افزایش حجم شیر هم بی تاثیر است. در واقع مکیدن شیرخوار، نحوه صحیح شیردهی و حجم مایعات دریافتی در افزایش حجم شیر مادر تاثیرگذار است.
کوهدانی با تاکید بر این که تغذیه مادر بر کیفیت شیر وی به طور مستقیم تاثیر دارد، در شش ماهه اول شیردهی، روزانه ۷۵۰ میلی لیتر شیر و در شش ماهه دوم، روزانه ۶۰۰ میلی لیتر تولید می شود که بر این اساس، باید دریافت منابع انرژی در شش ماهه دوم بیشتر شود.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی در رابطه با تاثیر دریافت مواد غذایی و ترکیب شیر مادر تصریح کرد: با دریافت مواد مغذی دارای ویتامین های محلول در آ و چربی، شیر مادر نیز این ترکیبات را دارد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر استفاده مادران از مکمل آهن در دوره شیردهی گفت: با توجه به این که نیاز مادران در این دوران نصف زمان بارداری است، نیاز به دریافت مکمل آهن نیست. البته بانوانی که از کمبود ویتامین D رنج می برند، باید طبق تجویز پزشک از این مکمل استفاده کنند.
کوهدانی در توضیح رابطه ورزش و افزایش شیر مادر بیان داشت: در دوره شیردهی، مادر از ذخیره های چربی استفاده می کند و بنابراین کاهش وزن صحیح، از مسیر رژیم غذایی و ورزش حاصل می شود.رادیو سلامت

برچسب ها: شیرمادر ، متخصص ، رژیم
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: