کد خبر: ۱۴۰۶۲۵
تاریخ انتشار: ۰۶:۵۹ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - 2017February 02
: بر اساس پژوهش‌های تازه، رژیم غذایی ضدالتهابی که مملو از سبزیجات، میوه، ماهی و غلات کامل سبوس‌دار است، می‌تواند سلامت استخوان‌ها را تقویت کرده و از شکستگی استخوان در برخی زنان پیشگیری کند.
شفا آنلاین: محققان داده‌های مربوط به «سلامت زنان» را به منظور مقایسه سطح عوامل التهابی در رژیم غذایی و تاثیر میزان عوامل التهاب زا را بر تراکم استخوان و شکستگی‌ها بررسی کردند و دریافتند ارتباط جدیدی بین غذا و سلامت استخوان‌ها وجود دارد.

به گزارش شفا آنلاین: زنان دارای رژیم غذایی کم التهاب در طول یک دوره ۶ ساله پیگیری در مقایسه با هم‌سن و سال‌های خود با رژیم غذایی بیشترین التهاب، تراکم استخوانی کمتری را از دست دادند. همچنین یافته‌های محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان می‌دهد رژیم غذایی با التهاب پایین با خطر کمتر شکستگی لگن در بین زیرگروه این مطالعه که زنان یائسه بالای ۶۳ سال بود، همراه است

. تونیا اورکارد، سرپرست گروه تحقیق، دراین‌باره می‌گوید: «یافته‌ها نشان می‌دهد زنان دارای رژیم غذایی سرشار از چربی‌های مفید، گیاهان و غلات کامل از سلامت بالای استخوانی برخوردار هستند. بنابراین در زنان با افزایش سن، رژیم غذایی سالم بر استخوان‌هایشان تاثیر می‌گذارد.»سپید
منبع: WebMD
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: