در این مطلب طرز تهیه نوعی سس قارچ را به شما آموزش داده ایم که برای غذاهای گوشتی بسیار مناسب است.
به گزارش
شفا آنلاین:در این مطلب طرز تهیه نوعی سس قارچ را به شما آموزش داده ایم که برای غذاهای گوشتی بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- آبلیمو به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- كره به میزان لازم
- ماست (چكیده و خامه ای) 2قاشق غذاخوری
- شیر به میزان لازم
- خامه (غلیظ و خیلی سفت) 300گرم
- قارچ 300گرم
- پیاز 2عدد
- پودر سیر 2قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
1-ابتدا
پیاز را رنده كرده و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب آن تبخیر
شود.سپس كره را به آن افزوده و آن را خوب سرخ كنید تا طلایی شود.
2-قارچ
را درشت خرد كرده و داخل مقداری آبلیمو و نمك و آب بخوابانید تا رنگ آن
سفید شود(15دقیقه تا نیم ساعت)سپس آن را شسته و به پیاز اضافه كنید و خوب
تفت دهید تا قارچ آب بیندازد.
3-ماست
و نصف خامه را با هم مخلوط كرده و داخل مخلوط كن بریزید و كمی یكنواخت
كنید .برای آنكه مخلوط شما كمی شل شود به آن به میزان دلخواه شیر
بیفزایید.مخلوط قارچ و پیاز را به مخلوط كن اضافه كرده و خوب هم بزنید.در
انتها نمك،فلفل،پودر سیر و سایر ادویه دلخواه را به سس اضافه كرده و باز
مخلوط كنید.
4-قابلمه
را روی حرارت متوسط قرار دهید و سس قارچ را داخل آن بریزید و پس از اینکه
گرم شد باقی مانده خامه را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود
سپس از روی حرارت بردارید.
نكات:
1-این سس را با هرنوع غذایی با گوشت سفید و قرمز و همچنین غذای گیاهی یا مخلوط گوشت و سبزیجات میتوان سرو كرد.
2-نكته
بسیار بسیار مهم در طبخ این سس حرارت است. دقت کنید که در زمان اضافه کردن
خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد ، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد
شد و سس شما را خراب میكند.
3-اضافه كردن پودر سیر اختیاری است میتوانید به جای آن از سیر یا موسیر یا پودر موسیر استفاده كنید یا آن را حذف كنید.