کیک نارنگی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم
شفا آنلاین:. تهیه ی این کیک بسیار آسان است. همچنین اگر آن را
همراه کمی خامه میل کنید، بسیار خوشمزه می شود.
به گزارش
شفا آنلاین:کیک نارنگی از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن
را برای شما آماده کرده ایم. تهیه ی این کیک بسیار آسان است. همچنین اگر
آن را همراه کمی خامه میل کنید، بسیار خوشمزه می شود.
مواد لازم:
- نارنگی ۳۷۵ گرم
- کره قدری
- تخم مرغ ۶ عدد بزرگ
- شکر ۲۲۵ گرم
- پودر بادام ۲۵۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1-نارنگی
ها را در قابلمه ای از آب سرد قرار دهید، آن را بجوشانید و برای ۲ ساعت
بپزید. آن ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. نارنگی ها را از
وسط نصف کنید و هسته های آن ها را جدا کنید. سپس نارنگی ها را به همراه
پوست آن ها در مخلوط کن بریزید و یا با دست پوره کنید.
2-فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره های قالب گرد کمربندی ۲۱ سانتی متری را با کره چرب کنید.
3-
می توانید تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و با پوره ی نارنگی بزنید. اگر
از مخلوط کن استفاده نمی کنید، تخم مرغ ها را بزنید، شکر، پودر بادام و
بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید و در
پایان پوره ی نارنگی را به آن ها اضافه کنید.
4-
خمیر را در قالب آماده شده بریزید و برای ۱ ساعت در فر بپزید. تقریبا بعد
از ۴۰ دقیقه، زمانی که خلال دندانی که در وسط کیک زدید و بیرون آوردید تمیز
بود، روی کیک را با فویل بپوشانید و ۲۰ دقیقه ی دیگر بپزید.
5- کیک را از فر خارج کرده و روی توری بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کیک نارنگی:
1- ترجیحا از نارنگی یافا استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید.
2- می توانید برای این که کیک کاملا بدون گلوتن باشد از بیکینگ پودر بدون گلوتن استفاده کنید و یا آن را حذف کنید.
3- همچنین می توانید این کیک را با میزان مساوی پرتقال و لیمو و با ۲۵۰ گرم شکر بپزید.