کد خبر: ۱۳۹۸۰۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 26
یک مقام سازمان غذا و دارو؛
مهندس سمیره صباح درباره ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی، گفت: به رغم اظهار نظرهایی که شنیده می شود سازمان غذا و دارو در این باره هیچ تصمیم یا اظهار نظر تازه ای نداشته است.
شفاآنلاین>سلامت>معاون کل نظارت بر فراورد های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، گفت: ضوابط ممنوعیت خمیر مرغ در جای خود باقی است

به گزارش شفاآنلاین،  مهندس سمیره صباح درباره ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده های گوشتی، افزود: به رغم اظهار نظرهایی که شنیده می شود سازمان غذا و دارو در این باره هیچ تصمیم یا اظهار نظر تازه ای نداشته است.

وی گفت: بخشنامه مذکور کماکان به قوت خود باقی بوده و توسط شرکت ها و کارخانجات تولید کننده این قبیل فرآورده ها لازم الاجرا است.

صباح خاطر نشان کرد: همانگونه که بارها نیز اشاره کرده ایم تا زمانی که امر سلامت کامل این فرآورده ها بر ما مشتبه نشود حرف ما همان حرف های گذشته است و ضوابط همچنان باقی است.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: