این ادویه حاوی انواع مواد مغذی برای سلامت بدن از جمله نوعی آنزیم است که می تواند رشد تومورهای سرطانی بزرگ را متوقف کند و به این ترتیب مانع پیشرفت سرطان و مرگ بیمار شود.
شفا آنلاین>سلامت>در کشور هند به دلیل تنوع غذایی میزان مواد ابتلا به سرطان بسیار کمتر از سایر کشورها است و این به دلیل استفاده از نوع خاصی از ادویه است که ازسالیان دور در طب باستانی این کشور وجود دارد.به گزارش شفا آنلاین،کارشناسان با بررسی بر روی فلفل بلند هندی یا long pepper دریافتند این
ادویه حاوی انواع مواد مغذی برای سلامت بدن از جمله نوعی آنزیم است که می
تواند رشد تومورهای سرطانی بزرگ را متوقف کند و به این ترتیب مانع پیشرفت
سرطان و مرگ بیمار شود.براساس
این تحقیقات که در مجله Journal of Biological به چاپ رسیده است ماده
شیمیایی به نام پیپرلونگومین می تواند تکثیر درسلول های سرطانی را
مهار و ریشه کن کند.از جمله سرطان هایی که دانشمندان دریافتند با
استفاده از فلفل بلند هندی می توان با آنها مقابله کرد، سرطان های پروستات،
ریه، روده، سینه و مغزاست.کارشناسان
امیدوار هستند که بتوانند نسل جدیدی از داروها با استفاده از ترکیب موجود
این فلفل مخصوص را تولید و در درمان سرطان های سرکش به کار برند.نکته
قابل تامل در این تحقیق تفاوت عملکرد این نوع فلفل با نوع های دیگر فلفل
از جمله پاپریکا و چیلی در مقابله با سرطان و مهار آن است.فلفل
های معمولی، چیلی و پاپریکا به دلیل طعم تند خود می توانند باعث نابودی
سلول های سرطانی شوند، زیرا عطرو طعم تند کپسایسین ماده شیمیایی موثر در
فلفل می تواند باعث مرگ تومورهای سرطانی شود، اما فلفل بلند هندی طعمی
شیرین و مطبوع دارد و حاوی کپسایسین نیست و در عوض از طریق وجود آنزیم های
خود می تواند مانع رشد تومورها شود.کارشناسان امیدوار هستند با ادامه تحقیقات بتوانند به نتایج بیشتری در خصوص خواص درمانی این ادویه شفابخش دست یابند.