کد خبر: ۱۳۹۶۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - 2017January 24
در دهه اخیر سازمان نظام پزشکی اعلام کرد که پزشکان خود را بیمه تامین اجتماعی کنند تا در دوران بازنشستگی بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند اما تکلیف پزشکانی که تاکنون نتوانسته اند خود را تحت پوشش بیمه درآورند چه می شود؟
شفا آنلاین>سلامت>عضو شورای عالی نظام پزشکی با اعلام اینکه تنها 5 تا 10 درصد جامعه پزشکی درآمد بالایی دارند، گفت: چالش های نظام سلامت آنقدر زیاد است که نظام پزشکی نمی تواند به تنهایی برای جامعه پزشکی کاری انجام دهد.


به گزارش شفا آنلاین،بهنام عباسیان عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی در خصوص معضلات و خواسته های رفاهی جامعه پزشکی اظهار داشت: هنوز هیچ نوع حمایت بیمه ای از سوی سازمان های بیمه گر برای جامعه پزشکی وجود ندارد و بسیارند پزشکانی که سالیان سال به طبابت پرداخته اما اکنون قدرت تامین معیشت زندگی را ندارند و در طول زمان دچار بیماری شده و زمین گیر هستند.

وی با بیان اینکه بیمه ای نداریم تا بتواند از این پزشکان حمایت کند، تصریح کرد: در دهه اخیر سازمان نظام پزشکی اعلام کرد که پزشکان خود را بیمه تامین اجتماعی کنند تا در دوران بازنشستگی بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند اما تکلیف پزشکانی که تاکنون نتوانسته اند خود را تحت پوشش بیمه درآورند چه می شود؟

عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی عدم حمایت بیمه ها از قشر پزشک را یک معضل اساسی عنوان کرد و ادامه داد: دست اندرکاران نظام سلامت هنوز نتوانسته اند در جهت تامین نیازهای رفاهی جامعه پزشکی گامی بردارند و حتی پزشکان مانند سایر صنوف از جمله بانک ها و شهرداری یک باشگاه رفاهی برای خود ندارند.

وی با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی در دهه اخیر با مشکلات فراوانی رو به رو بوده، تصریح کرد: نظام پزشکی آنقدر درگیر چالش ها بوده که رفاه را گم کرده و در واقع صورت مسئله پاک شده است.

عباسیان ضمن بیان این مطلب که پزشکان تافته جدا بافته از مردم نیستند و آسایش آن ها زمانی تامین می شود که جامعه در آرامش باشد، گفت: هنوز جامعه ما در قبال قشر پزشک احساس مسئولیت نمی کند و این درحالی است که پزشکان از دل خود این مردم برخاسته اند و مانند همه آن ها هستند.

وی با اشاره به از خودگذشتگی های جامعه پزشکی در دوران هشت سال جنگ تحمیلی اظهار داشت: جامعه پزشکی همان هایی هستند که در دوران دفاع مقدس همپای سایر مردم در مقابل دشمن ایستادگی کردند اما امروز به یک قشر شکننده تبدیل شده و مورد هجمه رسانه ها و تریبون های مختلف قرار گرفته اند.

عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی با بیان این که تاکنون نتوانسته ایم برای رفاه حال پزشکان کاری انجام دهیم، تصریح کرد: سازمان نظام پزشکی به تنهایی نمی تواند به مشکلات و خواسته های جامعه پزشکی رسیدگی کند و نیاز به حمایت دولت، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و وزارت بهداشت برای این کار دارد.

وی افزود: به سلامت جسمی و روحی پزشکان توجهی نکرده ایم و این در حالی است که یک پزشک هم مانند سایر افراد در صنوف مختلف می تواند هشت ساعت کار کند اما نوع کار او ایجاب می کند تا بیست و چهارساعته در خدمت رسانی به مردم آماده باشد.

عباسیان عنوان کرد: چنان چه جسم و روح پزشک سالم باشد می تواند خدمات ارزنده تری را برای ارتقای سلامت افراد جامعه انجام دهد. 

درآمدهای نجومی را نباید به کل جامعه پزشکی تعمیم داد
عضو شورای عالی نظام پزشکی ضمن انتقاد از جو ایجاد شده علیه دریافت های نجومی برخی پزشکان بیان کرد: تنها 5 تا 10 درصد جامعه پزشکی درآمد بالایی دارند که این امر در سایر صنوف هم مشاهده می شود اما دلیل نمی شود آن را به کل افراد یک صنف تسری دهیم.

وی با اشاره به بنگاههای اقتصادی زیرزمینی و درآمدهای میلیاردی آنها گفت: متاسفانه تنها گروهی که از سوی مردم و جامعه مورد هجمه قرار گرفته جامعه پزشکی است، بطوری که اگر نظام پزشکی یا سایر ارگان های مرتبط با سلامت بخواهند کوچکترین کار رفاهی را برای پزشکان انجام دهند، جو حاکم این اجازه را نمی دهد زیرا فورا رسانه ای شده و پزشکان متهم به خیلی از موارد می شوند.

عباسیان به اقتصاد ضعیف بخش خصوصی با اجرای طرح تحول اشاره کرد و افزود: با اجرایی شدن طرح تحول و بدلیل اقتصاد ضعیفی که مردم دارند، میزان مراجعات به مراکز درمانی دولتی افزایش چشمگیری داشته بطوری که به فعالیت پزشکان شاغل در بخش خصوصی لطمه زده است.

وی با بیان اینکه پزشکان بیش از هشت ساعت در طول روز کار می کنند و درآمد نرمالی مانند سایر مردم دارند، گفت: جامعه پزشکی دغدغه پیری خود را دارد زیرا هنوز هیچ جایگاه رفاهی از سوی دولت و متولیان برای این قشر در نظرگرفته نشده، در حالی که اگر پزشکی در طول یکسال بطور تمام وقت در دانشگاه فعالیت کند تمام مزایایش در ماه 20 میلیون تومان است که بعد از یکسال به او پرداخت می کنند.

عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه جامعه پزشکی ولایت مدار است، تصریح کرد: پزشک هم یک فردعادی است و اگر تفریحی دارد مانند سایر مردم است و با توجه به قسمی که خورده خالصانه به تمامی بندگان خدا خدمت می کند، بنابراین نباید عده ای خاص از این جامعه برای مردم پررنگ شوند و کل این قشر زیر سوال بروند.

به گفته عباسیان دولتمردان عرصه سلامت باید فکری به حال خواسته های رفاهی جامعه پزشکی بکنند تا مانند سایر صنوف از مزایایی برخوردار باشند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
حاجیکلایی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
0
0
از ویزیت رایگان در شمال پایتخت تا مطب سیار در بین عشایر !

چند وقت پیش و در میان هیاهو و جنجال های رسانه ای پیرامون پزشکان و حقوق نجومی آنها ، مطلبی را خواندم درباره پزشکی سرشناس در شمال شهر تهران، که سر در ورودی مطبش نوشته ای به این مضمون آویزان بود : " ویزیت برای افراد کم درآمد رایگان است " . این یک جمله ساده در روی کاغذ شاید بسیار زیبا و جذاب باشد ولی در دنیای واقعیت ، مطمئناً هزینه زیادی را برای نگارنده آن نوشته تحمیل خواهد کرد و انتظارات از وی را در بین مردم افزایش خواهد داد، علی الخصوص که این سخن از زبان فردی بیان شود که خود یک پزشک با سابقه است. مردم انتظار دارند که همانطور که خودش خواسته آنها را بصورت رایگان درمان کند و این کار به خودی خود، حجم کاری این پزشک و تیم همراهش را به صورت صعودی بالا خواهد برد.

کنجکاو شدم ببینم که ایشان از روی چه منطقی این همه حجم کاری را با این سن و سال پذیرفته اند. بعد از مدتی تحقیق و پرس و جو دریافتم که هیچ دلیلی و منطقی جز عشق به کار و خدمت به مردم نمی تواند پشت آن نوشته نهفته باشد. دلایل من هم برای اثبات این حرف بسیار واضح است، اجاره یک مطب در آن موقعیت مکانی آن هم در شمال شهر تهران، هزینه زیادی را به او تحمیل خواهد کرد و اگر هم مطب در تملک خودش باشد باز هم هیچ توجیه اقتصادی ندارد . شاید باور آن برای هر کسی براحتی گفتن آن نباشد. او بخوبی به اینن امر آگاه است که هر کسی می تواند خود را جای قشر کم درآمد جا بزند و او مجاز به تحقیق و تفحص از مردم نیست !. او به حکم نامه ای که روی در ورودی مطبش چسبانیده باید به مردم بی بضاعت و کم توان مالی، خدمات رایگان ارائه دهد.

مدتی از این داستان گذشت و من هم کماکان در پی یافتن دلیلی برای این کار بودم، تا اینکه از یکی از دوستان ، خبری را شنیدم از پزشکی که بطور رایگان و در مناطق عشایری اطراف خوزستان و چهارمحال و بختیاری مریض می بیند. آنطور که می گفت این خبر در صدا و سیما هم پخش شد و اتفاقاً نظر بسیاری از بینندگان را نیز به خود جلب کرد. عشق این پزشک به خدمت رسانی و درمان مردم آن دیار تا بدانجا بود که زندگی در شهر و موطن خود را رها کرده و دل در گروی محبت ایل بختیاری و لر بسته بود. او با یک شماره نظام پزشکی در دست!، شهر به شهر، آبادی به آبادی می گشت و مطب سیار او کوله پشتی اش بود که پر بود از وسایل طبابت . از صبح زود تا پاسی از شب در روستاهای اطراف سرک می کشید و به ویزیت در مطب و درمانگاه هم بسنده نمیکرد چون می دانست که خیلی ها حتی توان جسمی و مالی رساندن خود به مطب وی را ندارند !

واقعیت را برایتان بگویم اینکه، خودم کمی گیج شدم که آیا حرف های رایج در مردم و برخی رسانه ها را قبول کنم یا چیزی که خودم دیدم و یا اخبارش از منبع موثق به من می رسید. بر آن شدم تا ببینم انعطاف پزشکان در تعامل با مردم جامعه چقدر و چگونه است و آیا پزشکان آنطور که به ناحق در اذهان جامعه شکل گرفته، تافته های جدا بافته نشسته در اتاق های شیک و پر زرق و برق هستند، یا اینکه واقعیت مساله چیز دیگری است.
بعد از چندین روز مطالعه و تحقیق در دنیای حقیقی و مجازی و زیر و رو کردن وقایع و اتفاق رخ داده فی ما بین پزشکان و صنوف مختلف مردم در جامعه در سال های دور و نزدیک، به داستان چوپانی رسیدم که حدود پنجاه سال پیش پزشکی را که در حال غرق شدن در رودخانه تجن ساری بود، نجات داد. این پزشک در حال گذر از رودخانه خروشان کوهستان های ساری به سمنان بود که در دام سیل گیر افتاده بود. او قرار بود که به روستاهای آن طرف رودخانه برود تا مردم آنجا را مداوا نماید که به ناگاه خود را در میان سیل خروشانی یافت. فرزندان آن گله دار اینطور بیان می دارند که پدر ما به هر ترفند و تجربه ای که بود اورا نجات داد چون او را می شناخت.او حاضر شد جان خود را برای این پزشک به خطر بیندازد و این کار را با میل و اراده خودش انجام داد.
حال سوالی که مدتی است ذهنم را به خودش مشغول کرده این است که براستی چه ارتباطی می تواند بین یک پزشک و یک چوپان وجود داشته باشد ؟ و اساساً چرا یک چوپان حاضر شده تا جان خود را برای نجات آن پزشک به خطر اندازد ؟
و دیگر سوال اینکه آیا اینهمه هجمه هایی رسانه ای که در برخی موارد به ناحق به جامعه پزشکی وارد می شود، می تواند درست و واقعی باشد و آیا اهمال و کم وکاری یک پزشک را می توان به کل جامعه پزشکی تعمیم داد ؟
و سوال آخر و مهم دیگر این است که آیا حاضریم حتی برای یک بار هم که شده جای خود را با آن پزشکی که 24 ساعت شبانه روز در بیمارستان ها با آن حجم مراجعه مریض می بیند، بگذاریم ؟

به واقع، شاید بسیاری از کسانی که این متن را می خوانند بخوبی به این امر واقف باشند که یکی از اهداف مهم و والای هر کسی برای پزشک شدن، سوای بحث امرار و معاش زندگی ، خدمت به مردمش است که این شغل پر ریسک و البته ارزشمند را انتخاب نموده است. او با جان مردم سر و کار دارد و این امر بالذات دارای استرس فراوان است. بسیاری از آنها با سختی های فراوان در کشور، متخصص در رشته ای خاص می شوند و برخی ها هم رنج و مشقت های دوری از وطن را در راه کسب علم در خارج از کشور به جان می خرند تا آن اندوخته ها را برایگان درخدمت مردمی قرار دهند که به آنها تعلق دارند.
از یک منظر واقع بینانه تر می توان گفت شایسته نیست که براحتی و با استناد به چند تحلیل و تحقیق رسانه ای، کل یک مجموعه صنفی، آن هم صنف حساس و پر ریسکی چون پزشکی را زیر سوال برد و زحمات و مرارت های شغلی آنها را نادیده گرفت.اگر چنین تفکری عام شود، مطمئناً این قضاوت ها ی ناعادلانه دامان صنوف دیگر جامعه را هم خواهد گرفت و پس از چند سال شاید شاهد جامعه ای باشیم که اعتماد در این زنجیره اجتماعی، به مانند ستاره سهیل، دست نیافتی خواهد بود.باشد که بیشتر و بهتر بیندیشیم.

به امید داشتن جامعه ای آگاه تر و شاداب تر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
0
0
باسلام
من دختره مجردم معلول ضایع نخای .چند ماهی پریودیم ریخته بهم لکه بینی می شم حمام رفتن برام سخته برای راه حل قرص اچ دی خوردم نشد 43ساله هستم
مدیر پایگاه دکتر شهره بهروزی متخصص زنان و زایمان



توصیه میشود حتما سونوگرافی
انجام دهید تا از لحاظ کیست و پولیپ بررسی شود تا در صورت نیاز تحت نظر متخصص زنان
تحت درمان دارویی قرار گیرید




ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
0
0
سلام متشکرم از زحماتتون
من مجرد هستم و واژنم ترشحات بد بو داره میخواستم بدونم برام ضرر نداره که از محلول آب و سرکه برای شستشوی واژن استفاده کنم
مدیر پایگاه دکتر شهره بهروزی متخصص زنان و زایمان:

خیر استفاده از محلول آب و سرکه و بتادون آسیبی به پرده بکارت نمی
رساند



ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
0
0
سلام
وقت بخیر
توروخدا کمکم کنین من ازکلاس هفتم پریود میشم همیشه هم مدتش 5تا7 روزه
اینبار که مثل همیشه19پریود میشم یعنی یکشنبه پیش تا یک هفته دقیق طول کشید و دوشنبه همین هفته تموم شد
بعداز غسل حتی یک روز پاک بودم اما بازم الان من لکه بینی دارم
البته ازروز 4شنبه شروع شده و من سه شنبه و چهارشنبه خیلی فعالیت داشتم
الان من 2روزه رو شورتم لکه دارم.
چکارکنم؟
مدیر پایگاه دکتر شهره بهروزی متخصص زنان و زایمان:
            در
صورت ادامه لکه بینی و قاعدگی های نامنظم حتما آزمایشات کامل هورمونی و سونو گرافی
انجام دهید

ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۷
0
0
با سلام من در ماه اول بارداری هستم ولی متاسفانه یبوست گرفتم باید چیکار کنم
مدیر پایگاه

دکتر شهره بهروزی متخصص زنان و زایمان:

در دوران بارداری یبوست به طور شایع وجود دارد بهتر است از مواد غذایی
با فیبر بالا استفاده کنید همچنین استفاده از روغن زیتون و مواد غذایی ملین و خوردن
روزی 10 لیوان آب توصیه میشود همچنین باید تحرک کافی داشته باشید



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: