کد خبر: ۱۳۸۷۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۲۹ دی ۱۳۹۵ - 2017January 18
توصیه وزارت بهداشت؛
دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.
شفاآنلاین>تغذیه>سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر مصرف کمتر نمک برای کاهش بروز سکته های مغزی و قلبی تاکید کرد.

یه گزارش شفاآنلاین، دکتر زهرا عبدالهی گفت: مطالعات نشان داده است، کاهش حدود ۶ گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش ۲۴ درصدی سکته مغزی و کاهش ۱۸ در صدی بیماری عروق کرونر می شود.

وی افزود: مطالعات دیگری نیز نشان داده است که با کاهش ۲۵ درصدی مصرف نمک، ریسک بیماری های قلبی عروقی به میزان ۲۵ درصد کاهش می یابد.

برچسب ها: سکته ، وزارت بهداشت ، نمک
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: