کد خبر: ۱۳۸۶۶۲
تاریخ انتشار: ۰۳:۵۹ - ۲۹ دی ۱۳۹۵ - 2017January 18
خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد
شفا آنلاین:. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید.

 
به گزارش شفا آنلاین:مواد لازم:

  • گردو (چرخكرده) 250 گرم
  • پیاز (كوچك) 1 عدد
  • هویج (رنده شده) 2 عدد
  • زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
  • رب انار 1 قاشق مرباخوری
  • گوشت (چرخكرده) نیم كیلو
  • آبلیمو 1 چهارم پیمانه
  • شكر 3 قاشق سوپخوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1-ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.
 
2- 4پیمانه آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد.
 
3-آبلیمو و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در 15دقیقه پایانی پخت به غذا اضافه میكنیم.

نكات:

1-میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد.

2-میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید.

3-اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید.

4-تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: