خورش فسنجان هم از آن دسته خورش هایی است که هنگام آشپزی می توان کمی دستور پخت آن را نسبت به ذائقه تغییر داد
شفا آنلاین:. در این مطلب از هویج در دستور پخت فسنجان
استفاده کرده ایم. امیدواریم لذت ببرید.
-
- گردو (چرخكرده) 250 گرم
- پیاز (كوچك) 1 عدد
- هویج (رنده شده) 2 عدد
- زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
- رب انار 1 قاشق مرباخوری
- گوشت (چرخكرده) نیم كیلو
- آبلیمو 1 چهارم پیمانه
- شكر 3 قاشق سوپخوری
- روغن به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1-ابتدا
پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب
آن كاملا تبخیر شود سپس كمی روغن اضافه میكنیم و آن را خوب سرخ میكنیم حالا
گردو را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده
شده را به آن اضافه كرده و باز هم تفت میدهیم.
2- 4پیمانه
آب به خورش اضافه میكنیم و پس از حوش آمدن شعله را ملایم میكنیم تا غذا
بپزد.رب انار را با مقداری روغن تفت میدهیم و زعفران و ادویه را به آن
اضافه میكنیم و اجازه میدهیم خورش كمی جا بیفتد.
3-آبلیمو
و شكر را كاملا با هم حل میكنیم و آن را به خورش اضافه میكنیم.گوشت
چرخكرده را خوب ورز میدهیم و به آن كمی نمك و فلفل میزنیم و آن را به صورت
توپ های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم و در 15دقیقه پایانی
پخت به غذا اضافه میكنیم.
نكات:
1-میزان ترشی یا شیرینی این خورش بستگی به ذائقه شما دارد.
2-میتوانید به جای رب انار از رب گوجه فرنگی یا رب آلوچه هم استفاده كنید.
3-اگر دوست دارید به خورش مرغ اضافه كنید و گوشت را حذف كنید.
4-تا حد ممكن از روغن برای سرخ كردن كم استفاده كنید چون این خورش به ذاته چرب است!