به گزارش شفا آنلاین، محمد شریفی مقدم افزود: با توجه به مصوبه روز گذشته مجلس مبنی بر الزام دولت به اجرای تعرفه های پرستاری، دولت مکلف شد که این قانون را که تکمیل کننده قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، بر اساس برنامه ششم اجرا کند.
وی ادامه داد: این مصوبه مجلس شورای اسلامی، گامی بزرگ در راستای اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است که در سال ۱۳۸۶ به تصویب مجلس رسیده بود.
شریفی مقدم با عنوان این مطلب که مصوبات مجلس دو شکل دارد، توضیح داد: اگر مصوبات به صورت لایحه از طرف دولت آمده باشد، می بایست اعتبارات آن نیز توسط دولت تامین شود و اگر به صورت طرح از سوی مجلس تصویب شود، نباید بار مالی داشته باشد. این مسئله در مورد قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری صدق می کند و وزارت بهداشت به همین بهانه از اجرای آن سر باز می زند.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور، افزود: سازمان نظام پرستاری برای اجرای این قانون در سال ۹۶، بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی به وزارت بهداشت پیشنهاد داده بود که متاسفانه لحاظ نشد.
وی گفت: حالا که مجلس مصوبه جدید را در قالب برنامه ششم به تصویب رسانده است، دولت مکلف به اجرای آن است.
شریفی مقدم با اشاره به ابهامی که در زمینه سقف کارانه پرداختی در این مصوبه آمده است، افزود: منظور از سقف پرداختی کارانه همان کارانه کلی بیمارستان است که می بایست سهم پرستار از آن جدا شود.
قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور با تاکید بر اینکه جامعه پرستاری همواره قدردان افراد حقیقی و حقوقی است که گره ای از مشکلات پرستاران باز می کنند، گفت: جامعه پرستاری از نمایندگان ملت به خصوص کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و همچنین عضو ناظر مجلس در شورای عالی نظام پرستاری، بابت این حمایت ها و مصوبات، قدردانی و تشکر می کند.
شریفی مقدم با عنوان این مطلب که مشکلات جامعه پرستاری با وزارت بهداشت نه تنها باقی مانده که تشدید هم شده است، افزود: نارضایتی پرستاران به اوج خود رسیده است.