کد خبر: ۱۳۸۰۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۲۳ دی ۱۳۹۵ - 2017January 12
مطالعه نشان می دهد در مقایسه با مردانی که گوشت قرمز را به میزان حداقل مصرف می کنند، در مردانی که بیشترین مقدار از آن را می خورند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸ درصد بیشتر است.
شفاآنلاین>سلامت>یک مطالعه جدید نشان می دهد مردانی که مقدار زیادی گوشت قرمز مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری التهاب روده قرار می گیرند.

به گزارش  شفاآنلاین، این اختلال که به نام دیورتیکولیت شناخته شده است، باعث درد شدید شکم، تهوع و یبوست می شود و می تواند منجر به عوارضی مانند پارگی یا انسداد در روده بزرگ شود.

مطالعه جدید نشان می دهد در مقایسه با مردانی که گوشت قرمز را به میزان حداقل مصرف می کنند، در مردانی که بیشترین مقدار از آن را می خورند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸ درصد بیشتر است.

محقق ارشد دکتر اندرو چان، متخصص گوارش در بیمارستان عمومی ماساچوست در بوستون، تاکید کرد که این یافته ها یک رابطه علت و معلولی را ثابت نمی کند. از سوی دیگر، او گفت در حال حاضر دلایلی وجود دارد که ما را وادار می کند در مورد کاهش مصرف گوشت قرمز بیشتر بیاندیشیم چرا که مصرف بالای آن با خطر زیاد بیماری های قلبی و سرطان های خاص همراه است.

با افزایش سن افراد، کیسه های کوچکی در جدار روده بزرگ ایجاد می شود؛ اما این کیسه ها برای اکثر افراد هیچ مشکلی به وجود نمی آورد و تنها حدود ۵ درصد آن ها، دیورتیکولیت هستند که در آن، کیسه ها آلوده یا ملتهب می شوند.

یافته های جدید مبتنی بر یک مطالعه طولانی مدت بر بیش از ۴۶ هزار متخصص سلامت مرد بود.

در طول ۲۶ سال، ۷۶۴ مرد مبتلا به این بیماری روده ای شدند. خطر در میان مردانی که بالاترین مصرف گوشت قرمز را داشتند بیشتر بود. آنها در مقابل کسانی که کمترین میزان مصرف گوشت را داشتند ۵۸ درصد بیشتر مبتلا به این بیماری تشخیص داده شدند.

در مردانی که به طور متوسط بیش از ۱۲ وعده گوشت قرمز در هفته می خوردند، خطر ابتلا به دیورتیکولیت ۵۸ درصد بیشتر از بقیه بود. در حالی که کسانی که به طور متوسط کمی بیش از یک وعده در هفته گوشت قرمز مصرف می کردند، این خطر در کمترین میزان بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: