کد خبر: ۱۳۷۸۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۵ - 2017January 10
امروزه با توجه به گرایش و اشتیاق مردم به مصرف لبنیات سنتی، ایمنی و سلامت این دسته از محصولات از دغدغه‌های دست‌اندرکاران بهداشتی کشور است.

شفا آنلاین:یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی توصیه‌هایی درباره فرآورده‌های سنتی ارائه کرد.

به گزارش شفا آنلاین، زهرا مجدی با اشاره به اینکه در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست، گفت: امروزه با توجه به گرایش و اشتیاق مردم به مصرف لبنیات سنتی، ایمنی و سلامت این دسته از محصولات از دغدغه‌های دست‌اندرکاران بهداشتی کشور است.

مجدی با اشاره به طرح ارزیابی محصولات لبنی سنتی به‌روی سه فرآورده ماست، پنیر و دوغ توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت: متأسفانه نتایج آزمایشگاهی حاکی از آن است که اکثر این فرآورده‌ها از بهداشت و ایمنی چندانی برخوردار نیست.

این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تأکید کرد: تمام شهروندان می‌بایست در هنگام خرید انواع لبنیات به شماره پروانه بهداشتی ساخت، نام و آدرس تولید کننده و تاریخ تولید مصرف فرآورده توجه کنند و از خرید فرآورده‌هایی که فاقد پروانه بهداشتی است اجتناب کنند.

مجدی در خاتمه متذکر شد: در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست.

برچسب ها: لبنیات ، سنتی ، بهداشتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: