میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.
شفا آنلاین:مواد لازم:- روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده 1 عدد
- سیر خرد شده 2 حبه
- زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
- گوجه خرد شده 1 عدد
- هویج خرد شده 1 عدد کوچک
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1/2
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- برنج 2 فنجان
- میگو پاک شده 400 گرم
- جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی 1/2 فنجان
- سس تند (اختیاری)
1. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 3 قاشق روغن داخل آن بریزید.
پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم
شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و 5 دقیقه
تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.
2.
میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها
صورتی شود. برنج، 3 فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با
مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را
بگذارید و اجازه دهید برنج حدود 30 دقیقه بپزد و دم بکشد.
3.
در 10 دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با
چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را
بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه
را با سس تند نوش جان کنید.
نکته:
زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.