کد خبر: ۱۳۷۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳:۳۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۵ - 2017January 10
میگو پلو اسپانیایی با سبزیجات، غذایی مقوی و خوشمزه است که می توانید با میگو تهیه کنید. با این روش میگو طعم خوبی خواهد داشت و کسانی که بوی میگو را نیز دوست ندارند عاشق این غذا خواهند شد.
 
شفا آنلاین:مواد لازم:

  •     روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری
  •     پیاز خرد شده 1 عدد
  •     سیر خرد شده 2 حبه
  •     زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
  •     گوجه خرد شده 1 عدد
  •     هویج خرد شده 1 عدد کوچک
  •     فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 1/2
  •     نمک و فلفل به میزان دلخواه
  •     برنج 2 فنجان
  •     میگو پاک شده 400 گرم
  •     جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  •     نخود فرنگی 1/2 فنجان
  •     سس تند (اختیاری)
 

 

به گزارش شفا آنلاین:طرز تهیه:
 
1. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 3 قاشق روغن داخل آن بریزید. پیاز، سیر و زردچوبه را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه، فلفل دلمه ای و هویج خرد شده را نیز اضافه کنید و  5 دقیقه تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید.

2. میگوها را به سبزیجات اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی شود. برنج، 3 فنجان آب و نصف قاشق جعفری خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برنج حدود  30 دقیقه بپزد و دم بکشد.

3. در 10 دقیقه آخر نخود فرنگی و باقیمانده جعفری را روی برنج بریزید، با چنگال برنج را هم بزنید تا با نخود فرنگی مخلوط شود و مجددا در قابلمه را بگذارید. وقتی برنج دم کشید، میگو پلو را در دیس بکشید و این غذای خوشمزه را با سس تند نوش جان کنید.

نکته:
 
زمان پخت برنج بسته به نوع برنج می تواند متغیر باشد؛ اگر لازم بود مجددا کمی آب به برنج اضافه کنید.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: