کد خبر: ۱۳۷۵۰۴
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۹ - ۲۰ دی ۱۳۹۵ - 2017January 09
سبزی پلو با ماهی یکی از غذاهایی می باشد که ایرانی ها در مناسبت ها و در برخی از شب و روزهای خاص حتما آن را درست می کنند. مانند شب یلدا و شب عید. اما به جز آن، باید به طور ثابت در برنامه غذایی مان قرار گیرد.

شفا آنلاین:مواد لازم:
 
  • ماهی قزل آلا  2 عدد
  • برنج 2 پیمانه
  • آرد 3 قاشق غذا خوری
  • سبزی (تره - جعفری - گشنیز - شوید - سیر) ۲۵۰ گرم
  • ادویه مخصوص ماهی (نمک-زردچوبه) به میزان لازم
 


به گزارش شفا آنلاین:طرز تهیه:

1- آب را به جوش می آوریم و برنج را داخل آن میریزیم.
 
2-وقتی برنج جوش زد سبزی را اضافه میکنیم. (نمک + روغن)
 
3-برنج که کمی نرم شد آبکش میکنیم و برنج را دم میکنیم.

4- ماهی ها را در آرد و زردچوبه و ادویه می غلطانیم.
 
5-روغن را داغ کرده و ماهی را درون تابه قرار میدهیم.
 
6- وقتی یک سمت ماهی سرخ شد آن را بر میگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود.
 
نکات:
 
1- برنج از شب قبل شسته و با نمک خیس کنید.
 
2- سبزی را شسته و در آبکش بریزید تا آب آن کاملا” گرفته شود و سپس آن را کاملا” خرد نمائید.
 
3- سیر تازه را بعد از گرفتن ساقه های آن خرد نموده وداخل سبزی می ریزیم.
 
4-میتوانید سیر را بصورت درسته در روی برنج دم کرده بگذارید که فقط از عطر آن استفاده نمائید.
برچسب ها: سبزی پلو ، ماهی ، شب عید
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سارا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۰
0
0
اىن دىگه چه دستور پىش پا افتاده اى بود اىنو که هر کسى بلده.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: