وقتی حرف از درست کردن کیک یا شیرینی به میان می آید، یکی از مواد حتمی و مورد نیاز، تخم مرغ است.
شفا آنلاین: اما در این مطلب ما به شما نشان خواهیم داد که بدون تخم
مرغ هم می توان یک کیک عالی و خوشمزه درست کرد.
به گزارش
شفا آنلاین:اما در این مطلب ما به شما نشان
خواهیم داد که بدون تخم مرغ هم می توان یک کیک عالی و خوشمزه درست کرد.
- نمک 1 قاشق چایخوری
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- سرکه سفید 2 قاشق چایخوری
- پودر کاکائو 1/2 پیمانه
- روغن مایع 2/3پیمانه
- آب سرد 2 پیمانه
- شکر 2 پیمانه
- آرد 3 پیمانه
- جوش شیرین 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-فر را با حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2-در یک کاسه ی بزرگ تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی به خوبی مخلوط کنید.
3-مایع حاصل شده را در یک قالب به ابعاد 23*33 که از قبل کف و دیواره ی ان را چرب کردید بریزید.
4-در
فر قرار داده و به مدت 35 دقیقه بپزید با یک سیخ چوبی چک کنید که کیک کامل
پخته شده باشد. کیک آماده است آن را باخامه و یا کرمهای دلخواه تزیین
کنید.