کد خبر: ۱۳۷۳۱۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۱۷ دی ۱۳۹۵ - 2017January 06
در همه جوامع، کودکان به عنوان یکی از اقشار مهم محسوب می‌شوند و در معرض ابتلا به انواع اختلالات فیزیکی قرار دارند. بازی های کامپیوتری بر شیوع اختلالات عضلانی – اسکلتی بسیار موثر بوده و در برخی مواقع مقدمه‌ای برای شیوع آن شناخته شده است.
شفا آنلاین:یک دکترای فیزیوتراپی عنوان کرد: با اصلاح سبک زندگی از کودکی عوارض اختلالات اسکلتی عضلانی کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.

به گزارش شفا آنلاین،عبدالهی دکترای فیزیوتراپی اظهار داشت: در همه جوامع، کودکان به عنوان یکی از اقشار مهم محسوب می‌شوند و در معرض ابتلا به انواع اختلالات فیزیکی قرار دارند. بازی های کامپیوتری بر شیوع اختلالات عضلانی – اسکلتی بسیار موثر بوده و در برخی مواقع مقدمه‌ای برای شیوع آن شناخته شده است.

وی ادامه داد: عادات روزمره و سبک زندگی مدرن که امروزه در جامعه ما به شکلی غیراستاندارد مرسوم شده، باعث می‌شود افراد از دوران کودکی ناراحتی‌ها و دردهای متنوعی را در سیستم عضلانی – اسکلتی خود تجربه کنند.

متخصص فیزیوتراپی افزود: یکی از شایع‌ترین این معضلات اختلالات گوناگون در ناحیه ستون فقرات در کودکان است که شامل گردن درد، کمردرد، اسکولیوز یا انحراف طرفی ستون فقرات، کیفوز یا افزایش قوز کمر، لوردوز یا افزایش قوس ناحیه کمر می‌شوند. همراه با این اختلالات ساختاری، عضلات ناحیه ستون فقرات نیز درگیر می‌شود و نقاط دردناک بسیاری در آنها شکل می‌گیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اظهار داشت: طبق آمارهای جهانی و بر اساس مطالعات انجام شده در ایران، این اختلالات در کشور نسبتا بالا و رو به افزایش است و  از مهم‌ترین علل ابتلا به این اختلالات سبک غلط زندگی در کودکان است.

عبدالهی اضافه کرد: امروزه به دلیل صنعتی شدن زندگی‌ و اشتغال والدین، کودکان از همان دوران اولیه زندگی‌شان به دلیل کمبود فضای کافی در منازل از بازی‌های کامپیوتری که نیازی به تحرک ندارند، استفاده می‌کنند و بخاطر سبک زندگی بی‌تحرک و دور از ورزش در این قشر ابتلا به درد و ناتوانی‌های ستون فقرات در سنین پایین آغاز می شود.

وی با تاکید بر اصلاح سبک زندگی کودکان گفت: باید با تمرینان ورزشی، تحرک کافی، ورزش و بهره مندی از نظرات و درمان های فیزیوتراپی جلوی تشدید عوارض را در سنین کودکی گرفت زیرا در غیر این صورت تمام عوارض جدی تر و در نهایت به جراحی می انجامد.

عبدالهی تاکید کرد: والدین باید اقدامات پیشگیرانه را از همان دوران کودکی مورد توجه قرار دهند. شرکت دادن کودکان در ورزش‌های جمعی و بیرون منزل باعث افزایش تحرک کودک و بهبود تغذیه سیستم عضلانی – اسکلتی و افزایش قوای جسمانی کودک می‌شود. همچنین استفاده از عادات تغذیه‌ای صحیح و سالم و با ارزش غذایی بالا از دیگر مواردی است که باید والدین به طور جدی به آن بپردازند.

وی یادآور شد: از آنجا که کودکان در هر جامعه‌ای به عنوان سنگ بناهای نیروی انسانی آن جامعه در آینده محسوب می‌شوند، توجه به سلامت جسم و روان این قشر از جامعه بسیار حائز اهمیت است.
برچسب ها: ستون فقرات ، اسکلت ، جامعه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: