به گزارش شفا آنلاین، حسین عبدالعزیزی در خصوص عدم امنیت غذایی در جامعه گفت: در حال حاضر برخی از افراد جامعه، کالری مورد نیاز بدن خود را دریافت نمی کنند و از عدم امنیت غذایی رنج می برند.
وی افزود: در کشور ما در بحث غذا چالش های متعددی وجود دارد که مهمترین آنها چالش فقر غذایی و سوء تغذیه است.
این کارشناس با بیان اینکه براساس آمار رسمی، 800 میلیون نفر گرسنه در جهان وجود دارد، ادامه داد: به گفته کارشناسان تغذیه، متاسفانه در کشور ما افراد بیشماری کمتر از نیاز غذا دریافت می کنند. فقر غذایی و سوء تغذیه، چالش مهمی است که باید برای حل آن چاره ای اندیشیده شود.
کارشناس مواد غذایی در ادامه بیان کرد: تقلبات غذایی و آلاینده های شیمیایی و غیره به عنوان چالش های دیگر در این زمینه وجود دارد که هنوز درصد بالایی از فرآورده های غذایی که مردم دریافت می کنند، از نظر بهداشت و ایمنی نیز قابل تایید نیستند.
وی خاطرنشان کرد: دریافت کالری بیش از نیاز بدن، چالش دیگری است که در کشورما همواره وجود دارد و این مهم جز با آموزش های لازم و ارتقای فرهنگ تغذیه قابل حل نیست.
وی در ادامه با بیان اینکه سلامت غذا اولین مسئله است، تصریح کرد: همچنین نباید از این نکته غافل شد که معضل فقر غذایی در کشور ما جدی است و مسئولان امر باید برای رفع آن چاره ای بیندیشند.
عبدالعزیزی در پایان گفت: در حال حاضر شایع ترین مشکلات تغذیه ای در کشور دریافت و مصرف بیش از معمول غذای بدون ارزش تغذیه ای است که باعث افزایش وزن و چاقی در کشور شده است که امیدواریم با برنامه ریزی مدون و ارائه آموزش های تغذیه ای از طریق رسانه های جمعی به ویژه صدا و سیما و رسانه های مکتوب این مهم مرتفع شود