کد خبر: ۱۳۶۴۳۳
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۱۱ دی ۱۳۹۵ - 2016December 31
همه اعضای بدن با تغییرات ناگهانی خود، در تلاش برای نشان دادن وجود مشکل یا بیماری هستند. چشم نیز یکی از همین ارگان هاست.
شفا آنلاین: به طور مثال اگر چشمانتان دایم گل مژه زده و برای مدت طولانی هم باقی می ماند، حتما باید به پزشک مراجعه کنید زیرا می تواند نشانه وجود سرطان در غده های چربی باشد.


 گل مژه پایدار



به گزارش شفا آنلاین:گل مژه روی پلک چشم پدید می آید و یک غده ملتهب و کوچک است که درد و خارش به همراه دارد. دلیل ایجاد گل مژه، مسدود شدن غده های چربی است و عموما هم در عرض چند روز از بین می رود. اما اگر این مشکل برای مدت طولانی تری ادامه داشت، می تواند نشانه یک بیماری جدی باشد.

اگر تعداد ابتلا به گل مژه زیاد بوده و زمان ماندگاری آن طولانی باشد و همچنین اگر این جوش در همان نقطه قبلی دوباره رشد کند، توصیه می کنیم حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید زیرا امکان دارد نشانه ی وجود سرطان در غده سبابه باشد.

ریختن ابروها

ریختن موهای ابرو می تواند دلایل متعددی داشته باشد از بالارفتن سن گرفته تا استرس و تغذیه نامناسب. اما طاسی منطقه ای (آلوپسیا آره اتا) دلایل دیگری دارد که باید مورد بررسی قرار بگیرد. البته بد نیست بدانید که این طاسی فقط در یک دهم جمعیت جهان مشاهده می شود.

از احتمالات رایج در مورد ریزش ابروها می توان به کم کاری غده تیروئید اشاره کرد که به از دست دادن موها منجر می شود. اگر احساس می کنید موهای شما در حال کم شدن و ریختن هستند، بهتر است یک آزمایش تیروئید بدهید.

تاری دید

تاری دید را می توان یکی از بیماری های جهان مدرن به شمار آورد زیرا در نتیجه استفاده بیش از حد وسایل الکترونیک و خیره شدن به نمایشگرهای کامپیوتر، موبایل و تبلت ایجاد می شود. به این پدیده، سندرم خشکی چشم گفته می شود. اگر با این مشکل که با قرمزی چشم همراه است، مواجه هستید، نزد پزشک رفته و راهکار مناسب برای رفع آن را جویا شوید.

نقطه کور

اگر گاهی احساس می کنید که در نگاهتان یک نقطه کور وجود داشته و گوشه ای از زاویه دیدتان مخدوش شده است، احتمالا به وجود میگرن مربوط می شود. مخصوصا اگر این نقطه با خطوط مواج همراه باشد، احتمال اینکه به سردردهای میگرنی دچار باشید، زیاد است.

چشم های گرد شده



برای همه ما پیش می آید که برای نمایش واکنش های هیجانی، چشمانمان فراخ تر از آن چه هست، می شود. اما این امر کاملا موقتی و ناپایدار است. اگر متوجه شدید که چشمان شما در بیشتر مواقع به این صورت است، احتمال اینکه به بیماری های تیروئید دچار شده باشید، زیاد خواهد بود. این مشکل در نتیجه پرکاری تیروئید ممکن است ظاهر شود.

در این حالت فرد توانائی اینکه چشمان خود را به راحتی ببندد را ندارد.

زرد شدن چشم

زرد شدن چشم ها می تواند در نتیجه خوب کار نکردن کبد یا کیسه صفرا یا مشکلات مجاری صفراوی باشد. بنابراین اگر بخش سفید چشمان شما قرمز شدند، آن را نادیده نگیرید.

دید ابری با دیابت

بیماران دیابتی باید خیلی مواظب سلامتی خود باشند. از جمله باید به سلامت چشم ها و بینائی اشاره کنیم. یکی از مشکلات بینائی دیابتی ها، بیماری شبکیه است که در نتیجه آسیب دیدن رگ های خونی در بافت حساس به نور شبکیه ایجاد می شود. این معضل به دید ابری منجر می گردد و باید جدی گرفته شود.

دوبینی، تاری چشم و از دست دادن بینائی

اگر به طور ناگهانی احساس کردید که دید خود را از دست می دهید، دچار دو بینی شده اید یا نگاهتان تار و ابری شده حتما پیگیر موضوع باشید زیرا این ها را می توان به عنوان نشانه های سکته یاد کرد.وب‌سایت روزیاتو
برچسب ها: چشم ، سلامت ، گل مژه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: