"دکتر " جان تو را از سالهای دور می شناسیم. از ایام بیماری سخت و درد و رنج و از آن آزمونهای بزرگ الهی و روزگار امتحانهای تلخ و شیرین. هماره هم در تبحر و تخصص و وقاری که داری و در رفتار متینی که بدان شهرهای. در بیشتر اوقات ترا در مطب در بخش نمازی به آرامش دیدهایم و در آرامشی نشسته بر چهرهای که به نجابت گشاده است.
شفاآنلاین :
دکتر امیرحسین طاهری عضو هیات علمی دانشگاه و پژوهشگر همزمان بابرگزاری مراسم نکوداشت پدر پیوند کبد ایران طی یادداشتی به تشریح برخی ازویژگی های بارزاخلاقی،علمی وانسانی این پزشک سرشناس کشور پرداخت.
به گزارش شفا آنلاین،دراین یادداشت که برای شفاآنلاین ارسال شده آمده است ::با خبر شدم اخیرا برگزاری مراسم نکوداشت پدر پیوند کبد ایران دکتر سید علی ملک حسینی با حضور مسئولان استان فارس و برخی شخصیت های علمی، فرهنگی و دانشگاهی ایران و جهان، در شیراز برگزار شد و در تجلیل و ذکر فضائل و تلاش های صادقانه و حیات بخش ایشان عزیزان و شخصیت های استانی و کشوری مطالب ارزشمندی را ارائه نمودند.بنده نیز بعنوان کسی که حیات دوباره خود را مدیون لطف الهی و تلاش های این استاد اخلاق و طبیب حاذق و حکیم دلسوز هستم ،در ذکر الطاف و محبت های وی بر متنی اکتفاء می کنم که چند روز قبل همزمان با مراسم بزگداشت او از دل نوشتم تا از طرف دوستان برایش خوانده شود ...دکتر سید علی ملک حسینی طبیب و حکیمی، که او را "سید" می نامم،چرا که در کنار تجربه و تخصص و پاکی و صداقت ،سیادش عطر وجودش را صد چندان نموده است.ای دوستقلندر همیشه بیدار ما- "دکتر" جان! بدان که چون هر شب قلندران و بیماران بیدار دل، و در هر لحظه ای از حیات مجدد، جملگی یاد تو داریم! منت داشتی ما را ای طبیب رفیق و غلبه کردی بر آفت جانمان و جانی بخشیدی به ما که هر آنی بر تو و مهر تو عشق می ورزد."دکتر جان " ای ما را همیشه دوست و هماره یاور، امتحان پس داده وفا و عشق و گذراننده همه عمر به رفاقت و دوستی و طبابت و همیشه خندان حتی بهنگام هجوم غم.ای دست و دل پاکت ما را یگانهترین پیک از جانب خدا برای رهایی از درد و بیماری و رنج... کاش بدانند قدر زحمات و تلاش های تو را و نقش ایثارت را در جاری ساختن جان در کالبد بی جان بیمارانت را و تبحر و دانش تامل برانگیزت را! گمان مبر که چون از تو فاصله جغرافیایی گرفتهایم، از یاد نهادهادیم آن تلاش ها و محبت های ارزشمندت را که اندوخته و فشرده یک هستی پر معنایند. نیازت داریم عزیز! "دکتر " جان تو را از سالهای دور می شناسیم. از ایام بیماری سخت و درد و رنج و از آن آزمونهای بزرگ الهی و روزگار امتحانهای تلخ و شیرین. هماره هم در تبحر و تخصص و وقاری که داری و در رفتار متینی که بدان شهرهای. در بیشتر اوقات ترا در مطب در بخش نمازی به آرامش دیدهایم و در آرامشی نشسته بر چهرهای که به نجابت گشاده است. بیاد نداریم از تو ناراستی در کردار را و نشنیدهایم از تو چیزی جز سخن گفتن از دل؛ اما کم نیز ندیدهایم ایستادگی تو را در فوران ناگهانی مشکلات و کمبودها و موانع تحقق اهداف عالی تو در خدمت هر چه بیشتر به این آب و خاک را، که این تلاش ها نبودهاند چیزی به جز نماد اصالت تو و چیزی مگر اثبات خود بودگیات در خویشتن خویش. "سید " جان، می شناسیم فروتنی پایدارت در برابر هربیماری را که از درد به سویت پناه آورده است هر آن کسی که جوهر زندگیاش در دستان تو تنیده است. قدر دانستن علم و خرد و آمیختن آن با صمیمیت دل، تفسیر همه زندگی طبیبی حکیم و عارفی انقلابی و مدرن چون تو میباشد.ایران و جهانیان را یک درنگ کافی ست تا دریابند که بر حق است ذکر یاد و بزگداشت وبرگزینی تو "دکتر سید علی ملک حسینی"، بعنوان طبیبی بزرگ و خردورز و پدری مهربان در رهگشایی راهی دشوار! راه درمان بیماریی بزرگ،"پدر پیوند کبد"*.
آری اندکی درنگ کافی ست تا دریابند که تو نتوانی عمر و هستی جز در راه خدمت رسانی و جان بخشی صادقانه و دلسوزانه به بیمارانت بپیمایی و در زمره آنانی نمانی که دل به دنیا می سپارند و عقل به پست و مقام و پول! "دکتر جان" ما ترا در آنسوی قله عمر،عمری شرافتمندانه و اخلاقی، کماکان عصاره می خواهیم و شاداب بر بستر صد ها سال حیات با عزت ..(خداوندا برآورده کن این دلخواسته ما، خرسند کن همه بیماران و شفایافته گان دستان پر مهر و توامند این عزیز طبیب حکیم را.)بیاد داشته باش چه بسیار کسان در پراکنده نقاط این کشور و جهان و با همه وجود خویش در دل دارند "دکتر سید علی ملک حسینی" ما را و آرزو دارند شادی تو و بیش و پیش از همه شادمانی نزدیکترینهایت: عزیزانی چون "دکتر نیک اقبال" ،" دکتر شمسایی فر"،"دکتر کاظمی"،" دکتر دهقان" و آقای "غلامی" عزیز جان همه وقت بر بالین و در کنار بیمار و ، مدام همراه شما ، و همه خدمتگزارن بخش پیوند بیمارستان نمازی " عزیز را.
دکتر امیرحسین طاهری
عضو هیات علمی دانشگاه و پژوهشگر _______________________*دکتر ملک حسینی، اردیبهشت ماه 1372 نخستین پیوند کبد در ایران و خاورمیانه را به انجام رساند و لقب پدر پیوند کبد در ایران را از آن خود کرد.
اميد است همه مانند دكتر طاهري نويسنده اين دلنوشته فوق قدر وجود سرشار ازعشق ترا بدانيم
دست علي به همراهت