به گزارش شفاآنلاین، محمد نعیم امینیفرد افزود: این اقدام براساس سیاست های وزارت بهداشت می تواند کارآمد باشد و به معنای تعدد صندوق های بیمه نیست، در وضعیتی که برنامه هایی همچون گسترش نظام ارجاع یا پزشک خانواده و تشکیل پرونده سلامت الکترونیک برای افراد از سوی این وزراتخانه انجام شده و همه اینها به توانمندی بیمه ها کمک می کند.
وی تاکید کرد: در اقتصاد سلامت جایگاه بیمه ها با محوریت وزارت بهداشت باید ارتقاء یابد.
امینی فرد با اشاره به نامه نمایندگان مجلس به رئیس جمهور برای تامین منابع مالی طرح تحول سلامت، گفت: با توجه به اظهارات مطرح شده در یک ماه اخیر تردیدها درباره ادامه موفقیت آمیز این طرح موجب نگرانی نمایندگان مجلس شد برای همین نمایندگان زیادی پیش قدم شدند تا با نوشتن نامه ای به رئیس جمهور مشکلات به وجود آمده برای این طرح را برطرف کنند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: این نامه نوعی هشدار و جلب توجه عالی ترین مقام اجرایی کشور نسبت به این موضوع است. از سوی دیگر، اقدام هایی همچون افزایش منابع مالی این طرح نیز با هدف حمایت مجلس از آن بوده است، با این توضیح که پیشنهاد دولت در متمم بودجه پنج هزار میلیارد تومان بود که ما آن را به هشت هزار میلیارد تومان افزایش دادیم.
وی درباره دیگر راهکارهای رفع مشکلات حوزه سلامت توضیح داد: طبق قانون هر سازمان و صندوقی مرتبط با نظام سلامت باید ۹ بیست و هفتم منابع مالی خود را به سلامت اختصاص دهد که برای ادامه قوی تر طرح تحول سلامت باید این موارد نیز اجرا شود. از سوی دیگر، منابع بیمه سلامت هم باید افزایش یابد.
امینی فرد اظهارامیدواری کرد که با توجه به حمایت اکثریت نمایندگان مجلس از طرح تحول سلامت با امضای نامه به رئیس جمهور مشکلات طرح تحول سلامت کاهش و رفع شود.