کد خبر: ۱۳۵۹۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶:۱۵ - ۱۱ دی ۱۳۹۵ - 2016December 31
روغن زیتونی ها به انواع خوراک های نیمه سرد گفته می شوند، که در مهمانی ها به همراه خوراک گوشتی سرو می شوند.

شفا آنلاین:مواد لازم:

  • نیم کیلو گرم یئر اِلماسی
  • ۱ عدد هویج
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق غذاخوری بلغور گندم
  • ۱ استکان کوچک روغن زیتون
  • نمک‌
  • ۲ لیوان آب گرم
  • نصف یک لیموی تازه درشت + ۱ کاسه آب
  • شوید تازه به اندازه دلخواه
 

 
 
به گزارش شفا آنلاین:طرز تهیه:

1-در ظرف بزرگی آب ریخته به آن آب نصف لیمو را اضافه کنید. یئر اِلماسی را پوست گرفته مکعبی خرد کرده در ظرف حاوی آب قرار دهید.

2-ظرف دیگری را روی حرارت قرار دهید. پیاز خرد شده را به همراه روغن زیتون تفت دهید. هویج خرد شده را وقتی پیاز طلایی شد اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر به سرخ کردن مواد ادامه دهید.

3-یئر اِلماسی ها را آبکش کرده همراه بلغور گندم به مخلوط روی حرارت اضافه کنید. نمک و آب را اضافه کرده درب ظرف را بگذارید. شعله را کم کرده بگذارید آنقدر یئر اِلماسی بپزد تا نرم شود. مراقب آب خوراک باشید که زودتر از پختن مواد خشک نشود. دو دقیقه قبل از اینکه زیر ظرف را خاموش کنید. شوید های تازه را خرد کرده به مواد در حال پخت اضافه کنید. این خوراک به صورت داغ سرو نمیشود‌. یک ساعت بعد از خاموش کردن زیر ظرف آماده مصرف است. *روغن زیتونی ها به انواع خوراک های نیمه سرد گفته میشود. که در مهمانی ها به همراه خوراک گوشتی سرو میشوند. خوراک هایی که به عنوان روغن زیتونی پخته میشوند.
 
4-شامل انواع برگ پیچ ها (دلمه برگ مو و…) لوبیای تازه، لوبیا‌ استانبولی پخته شده و… هستند. روغن زیتونی ها در آشپزی ترکیه نوعی دسته آشپزی است. و بسیار طرفدار دارد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: