به گزارش شفا آنلاین، رسول خضری، نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس، درباره وضعیت تولید نان درکشور، گفت: سالم بودن نان یکی از ضروریات اصلی سلامت تغذیه به شمار میآید؛زیرا نان در سفره تمام مردم جامعه دارای جایگاه ویژه است؛بنابراین حفظ سلامت بهداشتی نان باید در اولویت قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه سبوس گندم نباید جداگانه بفروش برسد،گفت: در زمان تبدیل گندم به آرد بطور طبیعی در نان سبوس وجوددارد و از همین رو برای تغذیه سالم و مقوی نان باید بطور حتم سبوس در نان موجود باشد تا سطح کیفی نان درکشور افزایش یابد.
خضری با بیان اینکه مردم بدون برند و شناسنامه نانهای صنعتی را خریداری نکنند، تصریح کرد:یکی از مولفههای مهم که باید درسلامت تغذیه در اولویت قرار بگیرد، مبدا تولید محصولات غذایی است؛بنابراین شهروندان نان های صنعتی را بدون برند از سوپرمارکت ها به هیچ وجه خریداری نکند.
عضوکمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه مصرف جوش شیرین در نان برای سلامتی شهروندان بسیارخطرناک است،یادآور شد: مصرف جوش شیرین بطور صد در صد ممنوع است و اگر چنین موردی مشاهد شود؛باید با تدابیر قانونی با آن برخورد شود.