کد خبر: ۱۳۵۳۵۸
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۰ - ۰۳ دی ۱۳۹۵ - 2016December 23
این روزها بعضی سالادها را می توان جایگزین وعده اصلی کرد، مخصوصا برای شام، اگر به جای یک غذای چرب و چیلی یک بشقاب سالاد بخورید، مطمئنا برای سلامتی تان بهتر است. در این مطلب 4 نوع سالاد که برای سلامتی تان مفید است را آموزش می دهیم.
شفا آنلاین:این روزها بعضی سالادها را می توان جایگزین وعده اصلی کرد، مخصوصا برای شام، اگر به جای یک غذای چرب و چیلی یک بشقاب سالاد بخورید، مطمئنا برای سلامتی تان بهتر است.

به گزارش شفا آنلاین: در این مطلب 4 نوع سالاد که برای سلامتی تان مفید است را آموزش می دهیم.

سالاد سبزی
 
مواد مورد نیاز:
 
  • سبزی خوردن: 1 کیلوگرم
  • پنیر فتا (خردشده): 200 گرم
  • زیتون (بدون هسته نگینی خردشده): یک دوم پیمانه
  • شاخه کرفس (نگینی خردشده): 2 عدد
  • کلم بروکلی کوچک (خردشده): 1 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی (نگینی خردشده): یک دوم عدد از 2 رنگ
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده): یک دوم پیمانه
  • کنجد: 3 ق س
  • سیاه دانه: 2 ق س
  • آب لیموترش: یک دوم پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • روغن زیتون: یک دوم پیمانه
  • فلفل دلمه ای: به تعداد لازم


 
 
روش تهیه:
 
1-  سبزی خرودن (مخلوطی از نعنا، جعفری، گشنیز، شاهی، پیازچه، تربچه و ریحان) را پس از شستن، کاملا خشک کنید تا در حین خردکردن آب نیندازد. سپس آن را ریز خرد کنید.
 
2- زیتون، کرفس، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.
 
3- سبزی ریز خردشده، کنجد و سیاه دانه را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
 
4- آب لیمو ترش (یا آب غوره)، روغن زیتون و نمک را به مخلوط مواد بیفزایید.
 
5- داخل چند عدد فلفل دلمه ای را خالی کرده و مقداری از مخلوط مواد را داخل آن ها بریزید (یا می توانید داخل ظرفی تزیین کنید). سپس پنیر فتا را روی آن ها بگذارید و سرو کنید.


 
اردور تخم مرغ
 
مواد مورد نیاز:
 
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • پنیر خامه ای: 50 گرم
  • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 6 عدد
  • جوانه گندم: یک دوم پیمانه
  • جوانه ماش: یک دوم پیمانه
  • لیموترش (آب گرفته): 1 عدد
  • بیکن گوشت (نگینی خرد شده): 1 ورقه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم


 
 
روش تهیه:
 
1- تخم مرغ را آب پز کرده، سپس از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. بعد زرده را خارج کرده و داخل کاسه ای بریزید.
 
2- آب لیموترش، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر خامه ای را به زرده تخم مرغ افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
 
3- مخلوط مواد را داخل قیفی با سر ماسوره دلخواه ریخته، سپس داخل تخم مرغ قیف زده و روی آن گوجه گیلاسی بگذارید.
 
4- تخم مرغ را داخل ظرفی قرار دهید. بعد همراه با جوانه ماش، جوانه گندم و بیکن گوشت سرو کنید.


 
سالاد کدو با زیتون
 
مواد مورد نیاز:
 
  • کدو: 700 گرم
  • ساقه کرفس (درشت خردشده): 2 عدد
  • زیتون سیاه (بدون هسته و حلقه ای شده): 100 گرم
  • کاپاریس: 2 ق س
  • مغز آفتابگردان: 100 گرم
  • پاپریکا شیرین (پرک شده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 4 ق س
  • روغن مایع: 3 ق س


 
 
روش تهیه:
 
1- کدو را از طول به صورت مساوی برش زده، سپس آن را داخل تابه ای به همراه روغن مایع سرخ کنید و داخل توری سیمی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
 
2- داخل کاسه ای کدو، کرفس، زیتون سیاه، کاپاریس، پاپریکا، نمک، فلفل و روغن زیتون را ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد آن را درون ظرف درداری ریخته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
 
3- مواد را داخل ظرفی ریخته و روی آن مغز آفتابگردان بپاشید.


 
سالاد رنگی
 
مواد مورد نیاز:
 
  • پاستا فوزیلی رنگی: 1 پیمانه
  • خیار (نگینی خردشده) 2 عدد
  • کرفس (خردشده): یک دوم پیمانه
  • زیتون سیاه (حلقه ای شده): یک دوم پیمانه
  • تربچه (حلقه ای خرد شده): 150 گرم
  • پیاز (خلالی شده): یک چهارم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پودر سیر: 1 پنسه
  • گوجه فرنگی (نگینی خردشده) 2 عدد
  • پنیر چدار (خردشده) یک دوم پیمانه
  • سبزی خشک معطر: 1 ق چ
  • سرکه سفید: 2 ق س
  • روغن زیتون: 2 ق س


 
 
روش تهیه:
 
1- پاستا را درون قابلمه ای حاوی آب جوش و نمک بریزید. بعد حدود 15 دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید.
 
2- درون ظرف درداری خیار (از قبل با پوست نگینی خردشده)، کرفس، زیتون، تربچه، پیاز، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس در آن را گذشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
 
3- گوجه فرنگی (از قبل فیله و نگینی شده)، پنیر و پاستا را به مخلوط خیار افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.
 
4- سبزی معطر خشک (شامل ریحان یا آویشن و یا رزماری) را پودر کرده، سپس با سرکه (یا آب لیموترش) و روغن زیتون داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد آن را به مخلوط مواد بیفزایید.
 
5- مواد آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، سپس سرو کنید.ماهنامه سرآشپز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: